sprzedam 2 latawce Naish Park 2012. 7 i 9 m2.
7m2
Latawka w kolorze czarno-zielonym.
w skład zestawu wchodzi - Plecak, Bar(pływany raz), zestaw naprawczy.
Latawiec kupiłem w maju tego roku. Pływany był dokładnie ...5 razy.
Stan jak nowy, co widac na zdjęciach, które wysyłam na priv.
Latawiec mega zadbany, czyszczony po każdym pływaniu, opłukiwany z słonej wody i wytrzepywany z piachu.
W związku z tym, że jestem pedantem sprzętowym o latawce bardzo mocno dbałem.
Zero łatek, zero uszkodzeń, tuby trzymają. Prawda jest taka,że gdybym wrzucił latawiec do worka foliowego i plecaka to nikt by sie nie zorientował, że był pływany

przypominam, że latawiec znalazł się w top 3 testów dla "freeride all-Terrain Kites"

zero łatek, zero dziur, zero przetarć, tuby strzelne,trzymające.
Latawiec jest w stanie -

Cena 3400 zl do delikatnej negocjacji
(cena nowego to 2790+ bar 1300) więc nie musze sie rozpisywać o opłacalności zakupu

9m2
Latawiec także kupiłem w maju. Pływany był tak naprawde przez 2 tygodnie na Praso, tydzien na fuerte i moze z 5 razy w PL na progno. Latawiec tak samo jak 7 jest w super stanie. Nie jest nowy, ale nie ma żadnych śladów użytkowania poza tzw.pierdołkami typu lekko wyblakly kolor z pigtaila (linki przy latawcu). Latawiec bez łatek, dziur, itp itd. Zadbany ( tak samo jak szmatka powyżej).
kolor SPECJALNIE NA EURO BIAŁO CZERWONY
Cena 3500
(cena nowego to 3140+ bar 1300) więc nie musze sie rozpisywać o opłacalności zakupu

Jezeli ktos jest zainteresowany kupnem 2 latawcow naraz to wtedy bedziemy rozmawiali o jakiejs promocji

Szersze info + zdjęcia

możliwość obejrzenia szmatek w Warszawie
pozdro
Miłosz Laska
536965656