Sprzedam Nobile 555 9m + BAR + POMPKA

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Czooop
Deska: Szukam/kupię
Latawiec: Nobile 555

Post19 mar 2013, 17:34

Witam,
Mam do sprzedania latawiec Nobile 555 9m z Barem i pompką. Stan latawca oceniam na bdb. Rok produkcji to 2009 - tak powiedział sprzedawca. Jestem drugim właścicielem ale ani razu na nim nie pływałem. Nie było czasu, a jak czas się znalazł to brakowało wiatru. Latawiec posiada małą łatkę, ponoć było profesjonalnie naprawione. Ma również małą czarno-zieloną plamę (ponoć od glonów). Bar jest również w bardzo dobrej formie. Linki mają świeżze kolory - nie są wyblakłe. Zdjęć nie wstawiłem, jeśli ktoś jest zainteresowany zdjęcia podeślę mailowo.
Kontakt na maila : mateusz.czop@gmail.com albo dzwonić pod numer 665-430-816 (nie zawsze jestem w stanie odebrać - praca).
Cena : 1200zł do małej negocjacji :)

P.S Jeśl kogoś interesuje to mogę za drobną dopłatą sprzedać trapez

Czooop

Post22 mar 2013, 11:10

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czooop

Post22 mar 2013, 11:16

Te zdjęcia łatek przedstawiają to samo miejsce, tylko podklejone jest z dwóch stron. Niestety nie miałem jak i gdzie(nie chcę go wynosić na śnieg , bo potem problem z suszeniem) go napompować....był pompowany we wrześniu tamtego roku i trzymał powietrze przez 3 godziny.... Jest do obejrzenia w Grudziądzu albo możemy się umówić na trójmiasto..

Takie zdjęcie znalazłem w internecie( tak się prezentuje) http://forums.ikiteboarding.com/forums/ ... %2012m.jpg

a to moje podczas zabawy we wrześniu na plaży:
Obrazek

Wróć do „Latawce / Kite'y”