Do sprzedania mam swój prywatny set latawców Ozone Catalyst z 2012 roku w rozmiarach 12 i 8 plus 1 bar. Sprzęt kupiony w 2012, używany w zeszłym sezonie na 6 wyjazdach i 1 raz w tym sezonie, więc stan jest idealny. Tuby 100% szczelne, materiał szeleści jak nowy, linki nieprzetarte, nieprzebarwione. Bar jak nowy. Wszystko bardzo zadbane, myte, suszone, porządnie składane itd.
Szczegóły:
- 8m (niebieski) - w powietrzu był ok 6 razy - nigdy nie zleciał do wody

- 12m (zielony) - pływany częściej, stan (tuby, materiał, linki) idealny. Ma jedną łatę (podczas lądowania na Fuercie zahaczyłem o muszelkę czy kamień i zrobiło się rozdarcie na ok 6cm na materiale. Zaszyte od razu u Rene Egli w profesjonalnym zakładzie). Zauważyłem też 1 mikroskopijną dziurkę (wielkości główki od szpilki) więc zabezpieczyłem ją łatką wielkości pineski

- bar - oryginalny bar Ozone z 2012 roku, dokupiony pod koniec zeszłego roku, pływany na 2 wyjazdach, więc praktycznie jest nowy

Najchętniej sprzedam cały zestaw (wtedy dorzuce jakieś gratisy - t-shirt ozone, kaptur neoprenowy Mystic), ale mogę również oddzielnie. Cena do uzgodnienia.
Kontakt - 888173144