[S] Switch ELEMENT 13

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Awatar użytkownika
Jakub T.C.

Post29 sie 2012, 11:20

:hand:

Sprzedam kite Switch ELEMENT 13 z 2012 roku, użyty 7 razy więc stan idealny poza jedną łatką na materiale (leżał na czymś ostrym na plaży). Komplet z nowym zapakowanym barem i leashem albo sam latawiec w plecaku z pompką i zestawem naprawczym. Ltawiec współpracuje z każdym barem 4 linkowym, aczkolwiek oryginalny bar to typowe low Y. Ja używałem baru Northa (high Y) i było OK.
Możliwość przetestowania kite'a na wodzie po wcześniejszym umówieniu terminu.
Na sprzęt jest jeszcze 9 miesięcy gwarancji. Informacje i opinie na temat tej konstrukcji można znaleźć na zagranicznych forach, więc nie będę go zachwalał bo można umówić się na testy i samemu ocenić, aczkolwiek latawiec jest pancerną konstrukcją z dużą dbałością o detale. Ja osobiscie już innego nowego sprzętu nie kupię, gdyż kupując latawce firmy Switch dostaję jakość premium za dużo mniejsze pieniądze niż u innych producentów, a wcześniej miałem kite'y takich firm jaki Ozone ,Core, North, Best.
Cena i fotki na email.

Awatar użytkownika
Jakub T.C.

Post03 paź 2012, 12:13

Możliwość kupna z nowym nierozpakowanym oryginalnym barem Switch Kites. Poniżej zdjęcia (niestety niektóre ze zbyt dużą ilością światła i dlatego kolory są mało ostre, ale materiał jest jak nowy i ma badzo intensywny kolor).
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek