bar 5 linkowy, kupiony we wrześniu 2014 (linki 24m), używany zaledwie przez kilka/naście dni, leży u mnie odłogiem bo przesiadłem się na 4-linkowce i raczej do niego nie powrócę.
stan można by rzec idealny
- cena wywoławcza 800 zł
latawiec 11m north rebel rocznik 2011, w dobrym stanie zważywszy na niewielki sumaryczny okres eksploatacji. latawiec ma przeszycie poszycia wykonane w zakładzie naprawczym (rozdarło się w kształt litery L, ale nie doszło do tuby, przeszycie razem z klejeniem identycznym materiałem więc prawie niezauważalne), ma także dodatkowe szycia mocowania nośnych linek do tuby - nie ze względu na jakieś uszkodzenia tylko z tego względu, że szwy zaczęły puszczać (reklamacja uznana przez vento, naprawa w serwisie). żadnych innych uszkodzeń ani napraw. latawiec ma nowe linki bungee.
- cena wywoławcza 1600 zł
latawiec 8m north rebel rocznik 2011, w bardzo dobrym stanie zważywszy na jeszcze mniejszy sumaryczny okres eksploatacji. latawiec ma dodatkowe szycia mocowania linek nośnych do tuby (na szwie) - nie ze względu na jakies uszkodzenia tylko z tego względu, że szwy zaczęły puszczać (reklamacja uznana przez vento, naprawa w serwisie). jest też jedno malutkie przetarcie na poszyciu które (na tyle małe) zostało zaklejone z obu stron taśmą kitefix. żadnych innych uszkodzeń ani napraw.
- cena wywoławcza 1500 zł
oba latawce leżą nieużywanie od końca 2014 roku bo przesiadłem się na nowe dice.
towar możliwy do obejrzenia przez zakupem w wawie, a w przypadku wysyłki jeśli nie spełnią oczekiwań po zakupie - możesz zrezygnować z transakcji.
powyższa oferta ważna do końca marca (nie zamykam wcześniej), proszę o propozycje cenowe (tu lub na priv), wybiorę najlepszą ofertę.