Sprzedam latawiec RRD Passion 9, MK9 STAN idealny + bar Global-Bar-V8 Cena za komplet 3500 zł.

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
BulldogKRA
Deska: RRD Style 41
Latawiec: North Reach & Orbit
Postawił piwka: 1 raz

Post09 lip 2020, 11:05

Sprzedam swój używany latawiec RRD Passion 9, MK9 STAN idealny + bar Global-Bar-V8 + pompka - cena za komplet 3500 zł. Nie sprzedaję osobno baru czy latawca.
Dodatkowo gratis oryginalny plecak do przechowywania.
Sprzęt był kupiony w sklepie jako nowy. Sprzedaje jako osoba prywatna. Latawiec mało pływany, nigdy nie pożyczany lub użytkowany przez szkółkę. Jestem jego jedynym właścicielem od nowości. Żadnych szyć czy napraw.
Świetnie wygląda na wodzie, i co najważniejsze jest widoczny - i nie chodzi tylko o "stylówę" ale przede wszystkim o bezpieczeństwo. Czarne, szare, białe latawce są mało widoczne na wodzie.
Nie wystawiam faktury, rachunków.
Preferowany odbiór osobisty Gdynia - dzielnica Mały Kack.
ps. zgubiłem oryginalny zawór/korek do pompowania, i nowy kupiłem w Hydrosferze (w kolorze czarnym), oryginalny był pomarańczowy. Widoczny na zdjęciu. Wszystko działa poprawnie. Zawór/korek ma ten sam kształt co oryginalny RRD.
Tuby trzymają powietrze (wystarczy napompować tylko 1 raz). Latawiec idealnie "wstaje z wody" nie trzeba się męczyć/ siłować.
Sprzedaje tylko dlatego, że kupiłem nową 9 i 12. Latawcowi nic się nie dzieje i świetnie wygląda.

Zdjęcia tutaj:
https://photos.app.goo.gl/9VXXYZbjdViQJq348

Telefon 784-417-530
Załączniki
RRD.jpg
RRD.jpg (168.3 KiB) Przejrzano 1723 razy
Korek.jpg
Korek.jpg (84.23 KiB) Przejrzano 1723 razy
Ostatnio zmieniony 05 mar 2022, 11:10 przez BulldogKRA, łącznie zmieniany 5 razy.

Sharkyyy

Post12 lip 2020, 23:35

Witaj, o co chodzi z tym zaworem? Wklejales nowy?

BulldogKRA
Deska: RRD Style 41
Latawiec: North Reach & Orbit
Postawił piwka: 1 raz

Post13 lip 2020, 14:25

Serwus, dzięki za pytanie. Nie niczego nie musiałem wklejać. Najzwyczajniej w świecie zgubiłem oryginalny zawór/korek kilka dni temu w Kuźnicy. Dlatego musiałem kupić nowy, inaczej nie byłbym w stanie napompować swojego latawca. Na szczęście ten nowy kupiony w Hydrosferze od Cabrinha idealnie pasuje i wygląda jak ten korek od RRD. Przetestowałem już i raz napompowany latawiec trzyma powietrze w tubach i na zaworze w 100%. To był tylko ten korek/ zawór. Widoczny na zdjęciu. Tak na prawdę to nie muszę sprzedawać swojego RRD bo mu nic nie dolega. Ale kupiłem nową 12 z barem innej marki i potem dokupiłem tej samej marki nowy latawiec 9. Tylko dlatego sprzedaje swój RRD. Na teraz mam dwie 9 i jedną 12. Poprawiłem już opis w swoim ogłoszeniu dzięki Twojej uwadze. Aloha.

Wróć do „Latawce / Kite'y”