Sprzedam swój używany latawiec RRD Passion 9, MK9 STAN idealny + bar Global-Bar-V8 + pompka - cena za komplet 3500 zł. Nie sprzedaję osobno baru czy latawca.
Dodatkowo gratis oryginalny plecak do przechowywania.
Sprzęt był kupiony w sklepie jako nowy. Sprzedaje jako osoba prywatna. Latawiec mało pływany, nigdy nie pożyczany lub użytkowany przez szkółkę. Jestem jego jedynym właścicielem od nowości. Żadnych szyć czy napraw.
Świetnie wygląda na wodzie, i co najważniejsze jest widoczny - i nie chodzi tylko o "stylówę" ale przede wszystkim o bezpieczeństwo. Czarne, szare, białe latawce są mało widoczne na wodzie.
Nie wystawiam faktury, rachunków.
Preferowany odbiór osobisty Gdynia - dzielnica Mały Kack.
ps. zgubiłem oryginalny zawór/korek do pompowania, i nowy kupiłem w Hydrosferze (w kolorze czarnym), oryginalny był pomarańczowy. Widoczny na zdjęciu. Wszystko działa poprawnie. Zawór/korek ma ten sam kształt co oryginalny RRD.
Tuby trzymają powietrze (wystarczy napompować tylko 1 raz). Latawiec idealnie "wstaje z wody" nie trzeba się męczyć/ siłować.
Sprzedaje tylko dlatego, że kupiłem nową 9 i 12. Latawcowi nic się nie dzieje i świetnie wygląda.
Zdjęcia tutaj:
https://photos.app.goo.gl/9VXXYZbjdViQJq348
Telefon 784-417-530