Sprzedam latawiec

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Awatar użytkownika
Diabolo
Kontaktowanie:

Post22 sty 2005, 21:31

Sprzedam latawiec komorowy z 2002 roku o powierzchni 4,5 m2,
przeznaczony do sterowania za pomocą uchwytów sterowniczych.
Stan dobry. Cena 350 zł.
Dane (rozpiętość-3,9m, wydłużenie-3,38, ilość wlotów-22).
Zakres wiatru – Rider 75 kg Snow – 15-35 kts (8-17 m/s).
Dużo jeździłem nim na buggy i sprawdza się wyśmienicie w średnich
i słabych wiatrach. Próbowałem również jazdy na nartach i było w porząsiu,
pod warunkiem, że sporo wiało - najlepiej ok. 12 m/s. Jeśli chodzi o skoki
to tylko przy bardzo ostrym wietrze, jednak nie wyglądały one zbyt efektownie.
Zalecane linki 25-30m o wytrzymałości minimum 140 kg.

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post22 sty 2005, 23:37

Siemasz Tomeczku! - (Wreszcie Cię tu przywiało - stary podniebny wyjadaczu! :lol:)
Polecam DIABLO nawet jako latawiec treningowy do szkolenia - super zapi234la przy mocniejszym wietrze można skosić trawnik szczęką. Profesjonalna robota i bardzo dobre wykonanie!
(mam nadzieję, że wreszcie pośmigamy razem na wodzie - odezwij się i coś wymyślimy :) jak nie wiesz kto: w Wiśle 2 lata temu a Ula kupiła Twojego latawca...)
Trzymaj się wiatru brachu! :D

Gość

Post23 sty 2005, 21:21

No tak pamiętam. Ale diablo to jest maleństwo. Właśnie u nas spadł śnieg i wczorasj śmigałem na moim nowym 5 metrowym. Wiało pięknie z północy i wybrałem się na lądowisko w Kozubniku. Szczerze to zdecydowanie bardziej wolę śnieg od wody, bo na wodzie jakoś mi nieswojo. Pozdrów Ule. Latasz coś jeszcze na glajtach? Pozdro.

Gość

Post23 sty 2005, 21:21

No tak pamiętam. Ale diablo to jest maleństwo. Właśnie u nas spadł śnieg i wczorasj śmigałem na moim nowym 5 metrowym. Wiało pięknie z północy i wybrałem się na lądowisko w Kozubniku. Szczerze to zdecydowanie bardziej wolę śnieg od wody, bo na wodzie jakoś mi nieswojo. Pozdrów Ule. Latasz coś jeszcze na glajtach? Pozdro.

Gość

Post23 sty 2005, 21:22

Awatar użytkownika
Diabolo
Kontaktowanie:

Post23 sty 2005, 21:25

sorki ze tak namieszałem ale coś nie tak u mnie z netem i miałem problem z wysłaniem. Czy może ktoś to wyczyścić?

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post23 sty 2005, 22:28

Wróci Pablo to przeczyści ;)

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post23 sty 2005, 23:40

Wróci Pablo to łby poutrąca!!!!!!!!!!!!!!

Było!!
Klikasz RAZ- a jak ci wyskakują informacje że serwer czy coś tam albo za długo to trwa - olewasz i wracasz sam na forum przez odpowiednie linki na górze!! Nie klikasz więcej jak RAZ bo kolejne kliknięcia to kopie postów!!

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post24 sty 2005, 00:00

Chętnie bym polatał ale nie ma z kim ani za bardzo gdzie :( Poza tym ja jako stary żeglarz nie mam wodowstrętu 8) ale też kaska została wchłonięta przez sprzęt kajtowy... Więc możemy zrobić deal i oboje polatać i popływać wymieniając się sprzętem :D

Wróć do „Latawce / Kite'y”