CABRINHA Black Tip 20.0 2002 czy mozna sie na tym nauczyc plywac? Chodzi o to ze chce nabyc latawiec, ktory posluzy mi wiecej niz tylko na nauke plywania. Nawet jezeli nauka bedzie trwala dwa razy dluzej? Waze ok 70 kg, czy 15m2 nie bedzie mną zamiatac w te i spowrotem? Poradzcie prosze i ew zaproponujce cos w zamian, ale bez sciem..
przy twoiej wadze i naszych warunkach 14-15 jest najbardziej optymalna. a jezeli chodzi o nauke to udezaj do szkoly szkoda wlasnego sprzetu .. i polecam szukanie min 2003 rocznikow
Odradzam. Sam waże niewiele więcej od ciebie, mam 16 i nie zamierzam mieć nic większego. Teraz planuje dokupić 12.
Przy twojej wadze na 20 niewiele zyskałbyś w dolnym zakresie, skolei bardzo ograniczony miałbyś górny zakres. Nie mówiąc już o tym, że 20 metrowy latawiec nie nadaje sie do nauki. Nie tylko ze względów bezpieczenstwa, ale także dlatego, że podczas nauki kite często ląduje w wodzie, a postawienie takiej kobyły przy słabym wietrze nawet dla doświadczonego kajter jest bardzo trudne.
Ejże!!!
Pytałeś o kita Black Tip, a zalinkowałeś kita CO2...
Coś mi mówi, że to są cholernie różne skrzyła.
I o ile dobrze się zoriętowałem to przynajmniej jedno nie nadaje się do nauki...
Czy nie jest tak koledzy?
Możecie rozwinąć?
Pozdrawiam