5 linka do naisha

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Awatar użytkownika
Dioda... Mistrz Dioda
Kontaktowanie:

Post11 lip 2005, 15:40

Ktoś, kiedyś, gdzieś na kiteforum (nie mogę znaleźć gdzie) ogłaszał się, że montuje 5linki do Naish'a. Czy mogę prosić o kontakt?

Mam latawke Naish V4. Czy zamontowanie 5-linki wymaga innego baru, czy da się to zrobić w jakiś inny sposób? Gdzieś czytałem o firmowych zestawach do latawek z roku 2004 (bo te da się przystosować). Ile kosztuje taka impreza, gdzie mozna to dostać i jak jest z montażem?

pozdr
Chucky vel Dioda

Awatar użytkownika
buli

Post11 lip 2005, 16:54

chucky pisze:Ktoś, kiedyś, gdzieś na kiteforum (nie mogę znaleźć gdzie) ogłaszał się, że montuje 5linki do Naish'a. Czy mogę prosić o kontakt?

Mam latawke Naish V4. Czy zamontowanie 5-linki wymaga innego baru, czy da się to zrobić w jakiś inny sposób? Gdzieś czytałem o firmowych zestawach do latawek z roku 2004 (bo te da się przystosować). Ile kosztuje taka impreza, gdzie mozna to dostać i jak jest z montażem?

pozdr
Chucky vel Dioda

Witam witam, tez tego kiedyś szukałem i udało mi sie namierzyć. :D .w naszym bezkresnym archiwum.
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=3078
podziel sie potem doświadczeniami.. chetnie skrzytam przy swoich V4..

buli

Awatar użytkownika
Dioda... Mistrz Dioda
Kontaktowanie:

Post11 lip 2005, 17:23

o... dzięki serdeczne, właśnie o to mi chodziło.

Gość

Post11 lip 2005, 20:47

Ja montuje do swojej latawki shifta tylko musze jeszcze dokupić 2 linki 24m (bo taki kupiłem rozmiar) a w retro kicie nie ma tylnych linek sterujących. Shifta można spokojnie zamontować na starym barze.

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post11 lip 2005, 20:50

ten u góry to ja

Wróć do „Latawce / Kite'y”