[S] BEST GP 11m 2012

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Awatar użytkownika
Wojtek Janaszek
Deska: Custom + One
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 3 razy

Post28 wrz 2015, 19:04

Cześć,

z racji tego, że przesiadam się na Razory, sprzedaję swojego Besta GP w rozmiarze 11m z roku 2012. Kolor biało-czerwony (patriotyczny :P).

Kite jest w stanie dobrym/dobrym-, posiada 2 naprawy, niegroźne. Wszystkie tuby szczelne, w tym sezonie musiałem podkleić 3 z 5 zaworków one-pump, więc jest spokój :)
Materiał trochę zużyty, trochę popękana grafika.
Nie katowany, wolę oszczędzać sprzęt i mieć odrobinę słabszy progres niż codziennie walić tubą główną o wodę. Pływam rocznie przez około 1.5 miesiąca w lipcu i sierpniu na Półwyspie.

Właścicielem jestem od lipca zeszłego roku. Poprzedni właściciel też nie wykorzystywał go tak, jak powinien (katować triki :P), a jeszcze poprzedni podobno też. Ja przy wadze 80 kg na desce CB Custom 140 pływałem od 14-15 węzłów, na wypinanie potrzeba tak z 16-17 myślę.

W barze wymieniłem taśmę depowera (hand made by Wiśnia Surf :P), owijka ma lekkie otarcie. Nigdy nie przeżyłem z nim żadnego wypadku, typu splątanie się itp.

Zdjęcia wyślę, jak zrobię, a to jak aura na dworzu pozwoli :P

Co do ceny, to myślę, że 1450 zł to uczciwa propozycja, oczywiście do dalszych negocjacji. Sprzęt można zobaczyć w Warszawie. W zestawie również torba do transportu.

Pozdrawiam,
Wojtek

Awatar użytkownika
Wojtek Janaszek
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 3 razy

Post05 paź 2015, 14:03

Awatar użytkownika
Wojtek Janaszek