Latawiec 9m Trans Thunder FIVE 2013/14 w świetnym stanie!!!

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post20 maja 2016, 11:58

Mam do sprzedania używany tylko przeze mnie (1 właściciel) latawiec niemieckiej marki TRANS, model Thunder FIVE 9m
Bardzo uniwersalny sprzęt na większość warunków wiatrowych w średnim i górnym zakresie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Latawiec bardzo czuły i szybki w reakcjach na bar, z niezłym wyrywaniem do skoku i super noszeniem :)
Stan latawca bardzo dobry. Szwy i płótno niepoprzecierane, materiał szeleści jak w całkiem nowym latawcu.
Jedyne elementy eksploatacyjne, które były wymieniane, to zaworki od systemu one-pump, które się niespecjalnie sprawdziły i zostały wymienione na oryginalne zaworki Ozone.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bardzo mocna konstrukcja, więc wytrzyma spokojnie jeszcze kilka sezonów na wodzie.
Latawiec sprzedaję bez baru (którego już nie mam), jednak to nie jest problemem, bo kite jest kompatybilny ze wszystkimi znormalizowanymi barami, trymowanymi "na równo" (chickenloop zaciagnięty na równi z barem na max odpuszczonym depowerze)

Cena: 900 zł :thumbsup:

Pytania i info można wrzucać w komentarzu, na priv lub na yanosik@surfandkite.pl

Wróć do „Latawce / Kite'y”