Sprzedaje cały zestaw do kita, na którym od 2 sezonów uczyłem się pływać, niestety w wyniku kontuzji którą odniosłem zimą na desce z bólem serca (i kolana) muszę pożegnać się z pływaniem

W zestaw wchodzą;
- Latawiec OZONE Catalyst 2012 12m - stan bardzo dobry, pięknie szeleści i równo się prowadzi, tuba szczelna, nie posiada rozdarć, materiał nie jest przepalony słońcem, mimo wieku był bardzo rzadko używany. Posiada jedną łatkę 2x2cm na tubie, w miejscu niewielkiego przetarcia materiału. CENA:2300PLN
- Latawiec OZONE Catalyst 2015 8m - stan bardzo dobry, pomimo 2 rozdarć jakie miał w przeszłości. Profesjonalnie zszyty w serwisie KiteDoctor, lata jak nowy. Dla niedowiarków mam gdzieś nawet film jak śmiga na nim mój instruktor:P bo mnie to niema co pokazywać

- Bar OZONE Contact 2012 - posiada normalne ślady użytkowania, linki równe,niepoprzecierane, bez supełków, system uwalniania działa bez zarzutu, CENA:900PLN
- Deska Nobile NBL 2012 twin tip 134 x 41 z padami IFS Pro, strapy KISS - poza płytkimi rysami powstałymi w trakcie normalnego użytkowania stan oceniam na ideał CENA:900PLN
- Trapez Mystic warrior 2014 rozmiar L, Leash Mystic 2015 - praktycznie nówka, nie posiada żadnych oznak zużycia CENA: 550PLN
- Pompka AirRush (dorzuce gratis do pierwszego zakupionego latawca)
POLECAM!