bronix pisze::lol: nie ma to jak zawsze zwarta i gotowa nieść pomoc brać kitesurfingowa
Lussik | EASY Surf Center pisze:HejAż dziw że Wasza nie popłynęła - ale ja to rozumiem
Bo nie dzwoniłeś, proste
![]()
![]()
Pozdro
Lussik
przemass pisze:
Za pomoc załodze skutera wielkie dzięki -przyjrzałem się i bynajmniej z Wake.pl nie byli, no chyba że "przywłaszczasz" sobie tak wszystkich z Ch5 - wtedy to i może ja motorówkę Lussika zacznę nazywać "moją"
Ziomek. pisze:dziś pomagaliśmy stawiać katamaran na Zatoce
z początku myslałem, otworze forum, znajde numer do Lussika..![]()
ale szybciej było jednak wysłać skuter..![]()
Lussik | EASY Surf Center pisze:PANOWIE - tylko nie tu....
ten post miał na celu pokazać innym co się może wydarzyć, i to że warto mieć ze sobą telefon, startować z miejsc gdzie w razie "W" ktoś Wam pomoże.
"walkę" na motorówki, kto pierwszy, kto ostatni a kogo katamaran rozstrzygajmy gdzie indziej
PEACE
Pozdr
Lussik
Ziomek. pisze:rozumiem że to byli WASI (MOLOSURF) kursanci na katamaranie?![]()
dlatego się tak pompujesz?
Spinać się z Ch5 ani resztą Ch6 tak jak pisałem - nie zamierzam, nie trzeba też nas godzić na siłę a zawody to mamy jak tylko wieje w postaci wspólnego treningu - o, jutro np.
mary.dk pisze:Spinać się z Ch5 ani resztą Ch6 tak jak pisałem - nie zamierzam, nie trzeba też nas godzić na siłę a zawody to mamy jak tylko wieje w postaci wspólnego treningu - o, jutro np.
Moze i nie zamierzasz, ale spine macie - nie da sie nie zauwazyc...
Zenada panowie !!!![]()
Pozdro...
mary.dk pisze:Zenada panowie !!!![]()
Pozdro...
Ziomek. pisze:Przemass - do zo na wodzie, znów na mocnej sesji :]
i Lussika też zapraszamy![]()
pzdr
przemass pisze:mary.dk pisze:Spinać się z Ch5 ani resztą Ch6 tak jak pisałem - nie zamierzam, nie trzeba też nas godzić na siłę a zawody to mamy jak tylko wieje w postaci wspólnego treningu - o, jutro np.
Moze i nie zamierzasz, ale spine macie - nie da sie nie zauwazyc...
Zenada panowie !!!![]()
Pozdro...
i TU się mylisz - dziś właśnie się okaże jakie to są spiny - po 5 minutach na wodzie razem- nie wiesz - nie pisz
Kiteforum to NIE JEST normalne życie...przynajmniej dla mnie.![]()
pzdr
jak widać Tobie to pasuje - bo główne wpisy w swoich postach jakie masz są w tematach i tonacji jak powyżej
mnie Twój styl mimo wszystko nie żenuje - ja wieelee rozumiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości