Smokie pisze:"....WIĘCEJ RUCHÓW A MNIEJ PIERDOLENIA..."
"...I kolorowe staną sie szare dni "
dawać film! , akcja kozak

Smokie pisze:"....WIĘCEJ RUCHÓW A MNIEJ PIERDOLENIA..."
MArcinBe pisze:Najpierw czytaj ze zrozumieniem, a pozniej komentuj, bo potem takie bzdury wychodza. Bylo juz powiedziane ze to nie autostrada, ani droga szybkiego ruchu. W tym miejscu jest chyba nawet ograniczenie do 50km/h.
Ale co mam zrozumiec?
napisales gdzies wczesniej cos o 50kmh? czy moze w twoich myslach mam ze zrozumieniem czytac?
komentuje co widze na zdjeciach (droga dwupasmowa z poboczem, ciezarowki), i czym sie kolesie na swojej stronie chwala (autostrada/droga szybkiego ruchu).
ok, ktos wspomnial, ze to nie autostrada, ale nic wiecej.
i powiedz mi prosze co z tego co JA napisalem jest bzdura?
el_kopyto pisze:A tak oza tym jak w tv pozkazuja ziomka wchodzacego bez zabezpieczen na wierzowce to jakos wszyscy klaszcza ze fajnie.
yanosik pisze:Mimo iż uważam skakanie z czegokolwiek: mostu, drzewa, kupy gnoju, czy sterty skrzynek po piwie - za fajną zajawkę, rorywkę, sposób sprawdzenia siebie itp..., to jednak zabawę na drodze publicznej uważam za głupią i tyle. I nie ma to znaczenia, czy jest to droga, po której jeżdżą furmanki (a konie też się mogą wystraszyć), ciężarówki, czy Kubica na BMW. Po prostu, jeżeli coś niesie ryzyko zagrożenia dla innych
, jest po prostu głupie!!!
yanosik pisze:Co na Zatoka do publicznej drogi z samochodami ???
Najpierw pomyśl, potem pisz!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość