szreder1981 pisze:Daleko idaca nieprawidlowoscia jest wybieranie tylko czesci przepisow
Daleko idaca nieprawidloscia sa Twoje komentarze dotyczace kitesurfingu i MPDM-u

Probujesz silic sie na oswieconego a wychodzisz niestety na osobe co dobrze bawi srodowisko
Prawidlo 9 i 10 MPDM - o czym TY bredzisz? Czy slyszal ktos, aby jakikolwiek kitesurfer wplynal kiedykolwiek w Strefe Rozgraniczenia Ruchu

Jakie Waskie Przejscia - gdzie? Na plazy?
PS. Czy ktos z forumowiczow wie co to jest Prawidlo 9 i 10 z MPDMU?
A moze ktos wie o czym mowi Prawidlo 37
A kto z nas wiec co to jest TSS?
Jesli Pr.9 i 10 jest odpowiedzia na moje jedyne pytanie dotyczace strefy brzegowej, to Twoja odpowiedz to najzwyklejsze B R E D N I E :!:
Watpisz w moja znajomsc MPDM-u?
Chcesz testu?
Oswiec nas swoimi kompetencjami i pokaz nam konkretne Prawidla wyjasniajace co kitesurfer ma robic:
1. Ograniczona widocznosc. Mozemy plywac czy tez nie? Podpowiedz - nie mamy na pokladzie radaru
2. Plywanie noca - Podpowiedz: nie mamy swiatel nawigacyjnych
3. Jestesmy na jeziorze o glebokosci 5m. Wyskakujemy w gore 5m i lecimy w dol wiatru 10m - gdzie sie finalnie znajdujemy (pod woda, na wodzie, w powietrzu a moze na dnie)? Czy jestesmy, wowczas statkiem?
4. Bodydragujemy sie - a teraz, jestesmy stakiem?
5. Liszujemy sie na morzu - jestesmy nadal statkiem? A moze statkiem o ograniczonej manewrowosci? Powinnismy wywiesic odpowiednie znaki dzienne?
6. Robimy KL - jestesmy stakiem, samolotem czy tez lodzia podwodna w zanurzeniu?

Osobiscie czesto czuje sie jak lodz podwodna
Teraz mam prosbe do wszystkich uzytkownikow KF.pl.
Prosze o ignorancje Szredera, dopoki nie odpowie na chociazby na jedno z powyzszych pytan.
Przekonalismy sie, ze jego wiedza na temat KS jest zadna a osobiscie mam wrazenie, ze jego wiedza na temat MPDM-u jest rownie nikla.
Podejrzewam, ze Szreder to zwykly TROLL