Yanosik tutaj chyba chodzi o ten fragment twojej wypowiedzi
Po prostu, jeżeli coś niesie ryzyko zagrożenia dla innych , jest po prostu głupie!!!
Tylko kierując sie twoim prawidłem, kitesurfing by nie istniał.
felix8024 pisze:Yanosik tutaj chyba chodzi o ten fragment twojej wypowiedzi
Po prostu, jeżeli coś niesie ryzyko zagrożenia dla innych , jest po prostu głupie!!!
Tylko kierując sie twoim prawidłem, kitesurfing by nie istniał.
yanosik pisze:I tak sobie możemy dyskutować w tej dziwnej formie do końca roku: ja o zupie, ty o du...
P.S. specjalnie dla Ciebie zrobiłem edit poprzedniego posta, żebyś zrozumiał !!!
inzynier pisze:PS twoje wykrzykniki sugerują że się denerwujesz.
Skonczcie juz te glupie dyskusje o bezpieczenstwie itd. skoro nawet nie wiecie czy to miejsce bylo zabezpieczone czy nie, a jezeli bylo to w jaki sposob.
Od tego jest forum żeby dyskutować ale do tego trzeba mieć argumenty,nadal nie rozumiem jakie zagrożenie stwarza kite dla ruchu samochodowego?
yanosik pisze:...tym bardziej, że przy bezkrytycznym poklasku ze strony społeczności KS niedługo znajdą się nowi naśladowcy i jak coś komuś się nie powiedzie, to znów będziemy czytać "gromowładne" artykuły w gazetach, albo, co gorsza, na kiteforum wklejać kolejne [*]...
allsaints.pl pisze:jak wieje to zawsze do pracy plyne ta rzeczka na kitcie,a ze wlasnei ten most jest po drodze to musze go zawsze przeskoczyc
i zawsze przeskakuje obojetnei czy jedzei tir czy osobowka i zadnego zagrozenia nie ma
zreszta chyba ze 30 osob ze szczecina tak przeskakuje ten most i nigdy nei bylo awantury
Piotrekb pisze:Piszesz poważnie?
Pytasz poważnie?
MArcinBe pisze:czytales co np. ja pisalem? czy mozesz zagwarantowac, ze kazdy kierowca bedzie sie spokojnie zachowywac jak zobaczy kajta na poboczu? nie odbije kierownica nagle, nie przychamoje nagle? czy jadacy z tylu, z naprzeciwka na prostej drodze (pokreslacie nie autostradzie, nie harcore, czyli i kierowcy wyluzowani...) bedzie zawsze przygotowany na 'awaryjne' zachowanie innego?
to nie sa dla ciebie argumenty?
przemass pisze:elo, ale czemu ta akcja ma służyć, bo ani to fajne nie jest ani śmieszne ? Są niebezpieczniejsze rzeczy które można robić z latawcem ( i nie tylko ) - ale po co? Skoczyć z mostu żeby się wpieprzyć do wody i przerobić akcję selfrescue - dobra zajawka
yanosik pisze:Proszę, a oto i woda pod owym mostem:
...i wyluzuj kolego z tym tonembo ja ani nie potępiam, ani nie pochwalam takiej rozrywki - każdy bawi sie swoim życiem według własnego uznania!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości