Nagrody Master Kiteboarding 2011

Akcje promocyjne, programy lojalnościowe, przeceny, wyprzedaże, reklamy, ecommerce, etc.
Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post15 lut 2012, 14:53

Lussik to jest faktycznie stronnicze i krótkowzroczne co napisałeś ale taki jest widocznie Twoje zdanie ... poczytaj wyżej na ten temat co odpisałem Markowi jr. może zrozumiesz że bez tego ten dobry pomysł by popadł w zapomnienie ....to wszystko .

Hej Janek

Z całym szacunkiem do Ciebie - ten dobry pomysł nie popadłby w zapomnienie gdyby nie ogólna niechęć do PSkite (pomysłodawcy i "instytucji" która zadbałaby o realizację), wrogie nastawienie i jakieś dziecinne konflikty. Wiadomo że jest jak jest, znam wątek z forum PSkite o który jesteś na stowarzyszenie obrażony ale czasem nie warto (przede wszystkim dla Ciebie) unosić się honorem i dojść do wspólnego mianownika.

Gdyby nie wojna którą toczycie to MOIM ZDANIEM miałbyś większą szanse na wsparcie w swoich crossingach, które mogło by pomóc zorganizować Ci PSkite, może nie dziś, może nie jutro, ale jak to się mówi - ZGODA BUDUJE, NIEZGODA RUJNUJE czy jakoś tak i tak samo było by w przypadku stowarzyszenia.

I gdyby nie takie nastawienie to plebiscyt miałby szanse być odpowiednio nagłośniony, może za pomocą forumowiczów (np. Jacka, który ma bardzo dobry kontakt z mediami) trafił by na łamy prasy / TV i najprawdopodobniej pojawiłbyś się tam jako wydarzenie roku, czy coś w tym stylu i zyskał dodatkową promocję.

Bez urazy ale myślę że Twoje wyróżnienie / nagrody są oczywiście miłe dla nagrodzonych ale pewnie dla ZAWODNIKA liczył by się prestiż, notatka w mediach żeby np. pan wykładowca na studiach się nie dąsał na kogoś że nie ma go na zajęciach bo trenuje..

Co by było śmieszniej - 32 niepełne głosy... więcej ludzi zagłosowało na twój post - czy odwołać moderatora.. nie jest to przykre?

Pozdrawiam i zazdroszczę snowkite'a w takich warunkach (o 18 też jade polatać w Poznaniu)
Lussik

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post16 lut 2012, 16:10

Uff, zeszło z głównego :thumb:
Dlatego napiszę ostatnie komentarze w sprawie MK awards 2011
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Różnica miedzy nami jest TYLKO jedna : TY jesteś teoretykiem a Ja praktykiem :)

Nie chcę dochodzić o co Ci chodziło. Ważne jest to że ja widzę tylko JEDNĄ WSPÓLNĄ rzecz, która nas łączy - z pasją uprawiamy ten sam sport.

PS. Dzięki za 1 -sze miejsce ale czy to nie było za" Kitesurfera Roku" :) :)

Nie było. Sprawdź jeszcze raz wyniki ankiety i przeczytaj jeszcze raz moje :wink: wyróżnienia za CUD 2011.

MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze: Z wiązku z tym że nikt TYM sie nie zainteresował postanowiłem Ja jako Janek Lisewski o nicku MASTER KITEBOARDING zafundować nagrode dla 2 katygorii czyli zawodnik i zawodniczka roku .

Kłamstwo, bo Pablo napisał:
Pablo pisze:ja już pracuję nad stroną, więc cierpliwości :)

Było to co prawda w grudniu ale czy zapytałeś się go czy projekt upadł, czy nadal robi tą stronę zanim wyjechałeś ze swoimi nagrodami?
(PS.nadal nie powiedziałeś jakie to nagrody poza:
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Być może ktoś inny zafunduje równie dobre nagrody

Odważę się odpowiedzieć za Ciebie, bo nadal nie znamy odpowiedzi na 3 konkretne pytania a myślę, że część forumowiczów chciałaby mieć to klarownie wyjaśnione.

Nie pytałeś Pablo czy kontynuuje prace nad stroną dotyczącą nagród 2011. Wiedz, że nadal pracuje.

Nie pytałeś RadkaSz o pozwolenie.

Nie pytałeś mnie o wykorzystanie pomysłu.

Wprowadziłeś nieświadomych kiteforumowiczów w błąd sugerując, że za Master Kiteboarding stoi firma sprzedająca deski i tym samym nagrody są poparte prestiżem firmy KS. Potem tłumaczysz się że to nagroda osobista wręczona przez Janka Lisewskiego. Kręcisz strasznie.
Prosze sprawdź w taki razie swój nick bo na kiteforum.pl nie istnieje użytkownik o imieniu MASTER KITEBOARDING :idea: :idea: :idea:
Jeśli to miałobyć osobiste wyróżnienie to czemu nie nazwałeś tego Nagrody Master Kiteboarding Fuu1 2011?

I na koniec najśmieśniejsza rzecz - mój kandydat do HIPOKRYZJI ROKU 2011:
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze: czy lepiej znowu zmarnowac dobry pomysł czy po prostu zacząć działać ? :)

Janku aka MASTER KITEBOARDING Fuu1 dziękujemy za takie WSPÓLNE działanie :doh:

Pablo - jeśli to doczytałeś do końca to czy mogę poprosić o przeniesienie całego wątku do śmietnika bo z biznesem to on ma tyle wspólnego co podejrzane interesy autora tego wątku.

Ważne że o Tobie mówią nie ważne czy dobrze czy źle, ważne że mówią ;) Tak to już jest z reklamą czasami. Wątek zostaje

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post16 lut 2012, 16:24

:thumb: :clap: :thumbsup: :thumbsup: :lol: :lol: :lol: :lol: :doh: :lol: :lol: :lol: :lol:

a TY dalej nie rozumiesz .... :lol: :lol: :lol: :doh: :doh: :doh: :clap: :clap: :clap:

Nagrody już są przyznane i choćbyś napisał jeszcze 100 postów na ten temat powołał sie pis sris pkit czy armie zbawienia i tak je wręczę a czy to będą dyplomy za 2.50 czy statuetki ze złota to nie powinno Cie to obchodzić bo to jest moja prywatna sprawa a od odbiorców zależy ( pisze TO jeszcze kolejny i NASTĘPNY RAZ ) czy i jaki będą miały PRESTIŻ.

Wkurzasz sie bo nie masz na to wpływu ??? no faktycznie nie masz ...żadnego :)

pozdro , Janek

PS. Dziekuję wszystkim głosującym w plebiscycie za wybranie mnie "Kitesurferem Roku "oraz uchonorowanie nagrodą (dzięki kiteshop.pl ) za "Wyczyn Roku "

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post16 lut 2012, 16:48

MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Wkurzasz sie bo nie masz na to wpływu ??? no faktycznie nie masz ...żadnego :)

Zgadzam się w 100% - nie mam ŻADNEGO wpływu w Twoim indywidualnym plagiacie.
Nie wkurzam się - wrecz przeciwnie: smucę się. O tak: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post16 lut 2012, 18:15

BraCuru pisze:
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Wkurzasz sie bo nie masz na to wpływu ??? no faktycznie nie masz ...żadnego :)

Zgadzam się w 100% - nie mam ŻADNEGO wpływu w Twoim indywidualnym plagiacie.
Nie wkurzam się - wrecz przeciwnie: smucę się. O tak: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Marku nie smuć się :( ......ŻYJ Z FANTAZJĄ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ...viewtopic.php?f=1&t=44448 :lol: :lol: :lol: :lol:

Daktikiteboarding
Deska: XenonBoards
Latawiec: Ozone

Post18 lut 2012, 23:13

Witam. Zanim zdążyłem ogarnąć swoje sprawy pojawiło się wiele nieprzyjemnych komentarzy dotyczących tak naprawdę wyników ogłoszonej ankiety, Plebiscytu na Najlepszego Sportowca Warszawy i ostatnio informacji o nagrodzie, która została mi oraz Karolinie przyznana przez Janka Lisewskiego. Nie będę ukrywa, że fajnie się czuję znajdując się w gronie faworytów. Ten rok był dla mnie bardzo udany. Cieszy mnie to, że wielu spośród kolegów uznało moją pracę i wyniki za wystarczające aby oddać na mnie glos. Cieszy mnie również sukces pozasportowy związany z napisanym artykułem z zawodów we Francji, który uznany został przez Was za warty zainteresowania. Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim tym, którzy przez wiele lat pomagali mi znajdując dla mnie czas. Dziękuję Maćkowi Kozerskiemu, Łukaszowi Końskiemu, Łukaszowi Ceranowi moim pierwszym Trenerom, Polish Kitesurf Team, który w wyraźny sposób przyczynili się do moich zwycięstw w Mistrzostwach Europy w osobach Adama Szymańskiego, Tomka Niebrzydkiego, Barta i Wojtka Issela. Niezależne podziękowania składam również moim sponsorom z XenonBoards i Ozone Polska. Rodzicom już dziękowałem prywatnie w domu. Jeszcze podziękowania dla mojej Siostry: Merci beaucoup pour les habits Dakti que tu m’as offert. Je t’embrasse tres fort ma petite Isia.
Nie zapomniałem również o Maćku Boszko, który pomógł nam z dokumentami z PZŻ-tu, bez których nie moglibyśmy ubiegać się o nominacje do konkursu warszawskiego, Darkowi Wądołowskiemu z mojego klubu WTK, no i Papie Daktiemu za trwającą całymi latami oprawę moich pomysłów.
Do Jasia Lisewskiego. Nagrodę od Ciebie przyjmuję z ogromnym zadowoleniem tym bardziej, że nauczony już od PapyDaktiego rozumiem, że dać jest sztuka tylko wtedy gdy się samemu nie ma. Wierze w Twoje sukcesy.
Równie serdeczne dziękuję wszystkim tym, którzy oddali na mnie głos i mi zaufali. Jeszcze raz dzięki. Tomek Dakti Daktera.

Wróć do „Biznes Forum”