InStRuuuktory ji Bosmany

Poszukiwani instruktorzy, dam pracę, szukam pracy, kursy instruktorskie
suburban kite
Deska: Czarna jak węgiel
Latawiec: Rhino 2005
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2013, 09:15

Siema, może nawet i by się ktoś więcej przydał...

Nasza szkoła funkite.pl jest bardzo specyficznym miejscem...

Sumeinośśśśśśśś
Puktualnośśśśśśśś
Uczciwośśśśśśśśśśś
CV and LM szprahe you frałse si ?
No jasne....

Nie wiem w zasadzie jak opisać wymagania co do nowych pracowników bo na ogół wszystkich znałem wcześniej od paru lat i dopiero później zaczynali pracę. Nie jesteśmy fabryką miliarda kursantów rocznie choć bazę klientów mamy całkiem spoko... Każdy Instruktor to profesjonalista z głowa na karku a jednocześnie wariat i indywidualista... No i pływa a nie zaczyna pływać...

Hm, może opisze profil tak ogólnie - wszyscy instruktorzy raczej wiedzą kto to Jimi Hendrix i nie lubią Bibera jakoś mocno, chodzą na boso po piasku bo nie kupują japonek za 300zł po to by je zgubić albo by w nich siedzieć i myśleć że są extra ziomami bo maja modne japonki. Ale jak już ktoś ma takie japonki to je pożycza jak inny musi wejść w krzaki. Ja nie lubię płytkości i jakiegoś takiego parcia na bycie cool wiec tępię przejawy debilizmu na każdym kroku... cieżki to żywot a i ukamieniować czasem chcą...

Bosman nie musi dobrze pływać ale jak się boi wiertarki to słaby będzie z niego pożytek.

Kontakt do mnie jest na http://www.funkite.pl
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2013, 11:49 przez suburban kite, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post19 kwie 2013, 07:30

:wink:
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2013, 12:16 przez rolnik, łącznie zmieniany 1 raz.

suburban kite
Kontaktowanie:

Post20 kwie 2013, 05:20

rolnik pisze:
spieta ta szkola ....a musza jezdzic ogorem czy moga przyjechac v8 ....a pianke maja ascana czy onneila .... szkolicie na staych tanich kiteach?

Hmm, nie wiem jak i co zrozumiałeś z mojego postu ale chyba nic :) Może jest troszkę pogmatfany za co przepraszam.

Chodzi mniej więcej o to że wszyscy w http://www.funkite.pl to przyjaciele.
Znamy się od dawna i jesteśmy taką "Helową" rodziną...

Do rodziny nie chce się przyjmować byle kogo ani tez na 5 min...

Czy ten rodzaj selekcji to jest to rodzaj bycia spiętym? Nie chce przyjmować prostaków co czują się lepsi bo ich japonki czy inne ciuszki są z kolekcji 2014 a nie 2010? A i na prośbę pożyczenia odpowiadają kup sobie...

Nie lubię tego lansu lamerskiego i go tępię. Chcesz nosić kolekcje najnowsza mody i się tym cieszyć, spoko, bardzo szanuje dobry design i wszyscy w mojej szkole raczej będą się cieszyć twoja radochą.
Jak chcesz się tym 2014 szczycić i uważać z tego powodu za lepszego to wypad z plaży do Galerii handlowej... Subtelna różnica ale jest...

Jak inaczej opisać w paru zdaniach kogo się chce do tej rodziny przyjąć a kogo nie i żeby jeszcze nie wyszedł z tego banał...

Wydaje mi się że to że nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem.

Tak bardziej prosto:

" spieta ta szkola " - taka twoja opinia o czymś czego nie znasz - ok, mamy demokracje.

" a musza jezdzic ogorem czy moga przyjechac v8 " - mogą jeździć czym chcą, np. piechto-busem inne wartości się liczą...

" a pianke maja ascana czy onneila " - mamy w hydrosferze i innych sklepach zresztą też super rabaty dal instruktorów to sobie niech wybiorą sami...

" szkolicie na starych tanich kiteach? " - jak się ma jakość sprzętu do mody (japoneczki) i ciśnienia na bycie fifarafa? Nijak. Co roku uzupełniamy sprzęt i w tym roku również u dystrybutora North czyli w Vento czeka już na nas zamówienie zrobione jeszcze w zimie...

P.S. Rolnik - Używaj proszę polskich znaków i słownika lub auto korekty.

Awatar użytkownika
rolnik

Post20 kwie 2013, 07:53

Moze jednak nie jestescie spieci :lol:
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2013, 12:17 przez rolnik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pawbuh
Latawiec: BEST
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post20 kwie 2013, 09:47

Posta mogą czytać potencjalni Klienci, a to pewno w dużej mierze korporacyjne szczury, bo w końcu jest to bardzo "modny" sport, więc chyba walisz sobie w kolano.

suburban kite
Kontaktowanie:

Post20 kwie 2013, 11:54

pawbuh pisze:Posta mogą czytać potencjalni Klienci, a to pewno w dużej mierze korporacyjne szczury, bo w końcu jest to bardzo "modny" sport, więc chyba walisz sobie w kolano.

No to zmieniam zgodnie z zaleceniem dzieki. To nie było obraźliwe tylko miało pomóc w zrozumieniu koncepcji całościowo...

Ale przyznaje racje w 100%, sam się złapałem w tym momencie na generalizowaniu co jest słabe :)
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2013, 12:03 przez suburban kite, łącznie zmieniany 2 razy.

suburban kite
Kontaktowanie:

Post20 kwie 2013, 12:01

rolnik pisze:
P.S. Rolnik - Używaj proszę polskich znaków i słownika lub auto korekty.
taki cool chcesz byc a czepisza sie . Przegladnij swoj post masz tam sporo bykow ...lubie sadzic bledy lansowac sie stylem jezdzic dobrym autem chodzic w koszulce SU2 i w wygodnych klapkach az sie rozpadna (wtedy musze kupic nowe :?

Nie czepiam się stary... sam robię błędy i nie mam z tym problemu, po prostu jakoś Ciężko mi się czytało to poprosiłem...

Widzisz, kupujesz jak Ci się rozpadną a są tacy co kupują by być na topie... O to chodzi...
Te japonki to tylko taka metafora miała być a nie 1:1...

Chcesz u mnie pracować pokaż mi swoje japonki :D :D :D :D :D hehe!

A co do fur to też jestem fanem motoryzacji :D

Awatar użytkownika
rolnik

Post20 kwie 2013, 12:21

czemu nie ...tak serio zespol jest wazny ...pewnie bym pasowal latam na starych latawcach styranych waveowkach a japonki podleperowalem spora metalowa podkaldka bo mi sie wyrywaly ale lubie je .Powodzenia zycze :thumb:

suburban kite
Kontaktowanie:

Post20 kwie 2013, 17:11

rolnik pisze:

czemu nie ...tak serio zespol jest wazny ...pewnie bym pasowal latam na starych latawcach styranych waveowkach a japonki podleperowalem spora metalowa podkaldka bo mi sie wyrywaly ale lubie je .Powodzenia zycze :thumb:

A dzięki i nawzajem ! :) Patent na podkładkę dobrze w dobrych kręgach znany !

Może to jest jakiś sposób na rekrutacje !

Obrazek

Obrazek

Jeżeli potrafisz skojarzyć te dwa przedmioty jesteś przyjęty haha !!!

Wróć do „Praca dla Surfera”