kolega z Holandii miał tez problem z Balance ale z finem ( wyrwał się i to na głębokiej) .
Czy ktoś miał podobny przypadek i jak to naprawić ? proszę o pomoc .
gdzie reklamować ?
przemass pisze:Możesz proszę wstawić ZDJĘCIE deski z problemem? Chętnie zobaczymy o co chodzi?
..
Zimek pisze:Krzaq pisze:Witam
może ktoś miał podobna sytuacje i podpowie jak to można naprawić skleić specjalnym klejem czy może jakaś inna reanimacja bo z wymiana to raczej będzie ciężko a nie chce się w koszty ładować
Pękniecie jest na około 1cm
Proszę pomóżcie
Ja miałem to samo z BESTEM Waroo 2008 kilka razy
Ciągle się psuło, psuło i psuło .... i oddałem za marne pieniądze aby sie wiecej nie denerwowac bo po co !
rolnik pisze:a ja mysle ze to brzydka prowokacja sory
Zimek pisze:mam problem z deską BALANCE nie wiadomo z jakiego powodu wyrwał sie insert pod padem.
przemass pisze:rolnik pisze:a ja mysle ze to brzydka prowokacja sory
A ja myślę że jeśli już banować użytkowników, to głównie typów "spod znaku" czerwonego nocnika, których posty NIGDY nie wnoszą nic oprócz krytyki marki do której jest zrażony. Wydaje się jednak że TAKIE zachowania nikomu nie przeszkadzają.
Zimek pisze:Czy ktoś miał podobny przypadek i jak to naprawić ? proszę o pomoc .
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości