budowa deski wave

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
tytek
Kontaktowanie:

Post22 lut 2012, 19:49

witam wszystkich :) nazywam sie tytek i raczej przegladalem to forum niz sie udzielalem ale moze niektorzy mnie kojarza. niewazne raczej. powoli przymierzam sie do budowy wlasnej deski do wave.chce ja zrobic bezstrapowa i jak najbardziej mutancka :) tzn na polska fal/ke/e ^^ czytalem troche i w wiekszosci opini na polski warun najlepiej nada sie deska w okolicach 5'8" dlugosci i dosyc szeroka. mam 174 wysokosci i 78kg wagi. czy ktos posiada podobna deske? jesli tak to bede wdzieczny za podanie wszystkich mozliwych wymiarow.
tzn rocker co 10cm,
grubosc deski co 30cm,
szerokosc deski co 10cm.
najlatwiej to spisac na kartce strzelic foto i umiescic w tym watku. ze wszelkie porady i sugestie bede wdzieczny. mniej wiecej bede robil tak samo jak Qba robil race maszyne :)
pionaa! tyt

tytek
Kontaktowanie:

Post22 lut 2012, 23:30

najlepiej jakby ktos byl szczesliwym posiadaczem f ona fish. wiem ze jest tylko w mniejszych rozmiarach ale sobie to przeskaluje.

mmaro29
Deska: Nobile T5
Latawiec: Ozone Sport II

Post23 lut 2012, 07:14

Proponuje w tej kwestii porozmawiać z Jastrzębiem i zacząć od przeczytania:
viewtopic.php?f=3&t=33866&hilit=short+story
Powodzenia

tytek
Kontaktowanie:

Post23 lut 2012, 15:14

tak czytalem to tez. ale musialbym jeszcze zdobyc wymiary takiej dechy a te najlepiej sciagnac z oryginalu ;/ nikt z was nie pracuje w sklepie z fone albo nie ma dostepu do takiej dechy ?

tytek
Kontaktowanie:

Post23 lut 2012, 15:47

chodzi mi o deche takiego ksztaltu mniej wiecej. jesli bedzie cos innego to wiadomo ze tez super ale ogolne wymiary przedewszystkim rockera i szerokosci :)
http://www.powerkiteshop.com/f-one-fish-surfboard.htm

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”