Oklejanie folią deski

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Awatar użytkownika
Pain IQ
Deska: 50/50
Latawiec: AIRUSH
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 16 razy

Post08 mar 2012, 22:54

Cześć, co myślicie o oklejaniu deski folią z nadrukiem...taka forma "upiększenia" deski....oczywiście mówimy tutaj o folii profesjonalnej drukowanej solwentem etc. Przykleić się pewnie przyklei tak jak i na samochodach, moje pytanie brzmi tylko...czy to czymś nie grozi....np. nie wiem gromadzeniem sie wody pod folią etc...anything...miałem malować deskę, bo mam biały faceplate...ale cena malowania mnie zgniotła i myślę teraz o folii...czy ktos ma/miał z tym do czynienia?

Thx za wszelkie sugestie podpowiedzi.

kw92
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 53 razy
Dostał piwko: 16 razy
Kontaktowanie:

Post08 mar 2012, 23:33

Znajomy miał kiedyś taką deskę ale nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie, wiem że była to folia z logiem uczelni, mu się trzymała więc chyba jeżeli się dobrze przyklei to da radę :thumb:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post09 mar 2012, 11:16

U nas na MM kiedtyś był taki projekt urodzinowy i nobilka została wyklejona w raport stolat :)

Zagrożeń nie widze, tylko jedna sprawa - od ciebie zależy tylko jak dbasz i czy bedizesz wyjeżdżał na plażę, czyli to, jak szybko oklejenie sie porysuje/pozadziera.

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”