LIQUID FORCE - deski

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Awatar użytkownika
bigfoot gt
Latawiec: czerwony
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post06 kwie 2007, 08:14

Czy ktoś z Was miał doświadczenie z tymi deseczkami, jak wypadają w porównaniu z Nobile,naish. Poznieważ są dośc ciekawe pod względem opisu technicznego (marketingowcy górą) ale niestety nie znam nikogo kto by oblatywał te maszynki:)

Głownie chodzi mi o model ELEMENT i RECOIL

pozdrawiam

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post06 kwie 2007, 08:43

Deski i latawce LF caly czas sa do testow w Red Sea Zone. Wbijajcie i testujcie.

Awatar użytkownika
dr. borian
Kontaktowanie:

Post06 kwie 2007, 13:53

Ja latałem cały poprzedni sezon na Elemencie 128 po tym jak połamałem naisha i musze powiedzieć ze to jedna z najlepszych desek na jakich pływałem. Charakterystyka z grubsza wygląda tak: bardzo dobre wybicie na powerze, wybacza lądowania, łatwo przechodzi sie do switcha czy surface passa, deska ma dosyć duży rocker(podniesienie tipów) dzięki temu właśnie łatwo się ląduje, jeździ po fali czy przejeżdża zwrot ze switcha ale odbywa się to kosztem właściwości w granicznych warunkach. Element potrzebuje troche wiecej wiatru. Jeżeli szukasz deski typowo słabowiatrowej to Recoil ma dużo bardziej płaskie dno, ale to juz wiem tylko z teorii, bo nie pływalem.

A i jeszcze jedno decha moim zdaniem niezniszczalna. Kostrukcja wake'owa przy wadze takiej samej jak dechy naish nobile itp.

Maniek Liquid Force Team
Deska: La Luz
Latawiec: Razor
Kontaktowanie:

Post06 kwie 2007, 17:57

od majowki zipujemy na Małym Morzu do testów będą: Recoile Elementy i Missiony, wiązania Union no i oczywiscie latawki. Cóż stestujesz i sam się przekonasz jaka jest różnica... WESOŁYCH

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”