Michall pisze:.. wiec chyba pozostaje mi metoda prob i bledow.....
Michall pisze:Jeszcze jedno pytanie, czy do kazdego modelu latawca dlugosc linki depowera a zarazem ruch barem jest o takiej samej dlugosci???.
oskar48 pisze:...Jeżeli masz bar od Fuela (C shape), to może być lipa, jeżeli od Rev'a...
Jurgen pisze:Generalnie Rev i Fuel maja ten sam bar
oskar48 pisze:oskar48 pisze:...Jeżeli masz bar od Fuela (C shape), to może być lipa, jeżeli od Rev'a...Jurgen pisze:Generalnie Rev i Fuel maja ten sam bar
Ten co Ty masz jest jednak inny niż bar Reva: skok krótki, brak stopera, depower nad barem. Bar do Rev'a widziałem raz, przelotnie, ale miał jednak długi skok, stoper, depower pod barem. I podejrzewam, że kolega trafił właśnie na bar starszego Fuela, skoro pisze o krótkim skoku. I w takim wypadku może być problem.
oskar48 pisze:Ten co Ty masz jest jednak inny niż bar Reva: skok krótki, brak stopera, depower nad barem.
oskar48 pisze:Bar do Rev'a widziałem raz, przelotnie, ale miał jednak długi skok, stoper, depower pod barem.
bobek_h pisze:Zobacz z jakiego roku Jurgen ma bar.....
Jurgen pisze:oskar48 pisze:Ten co Ty masz jest jednak inny niż bar Reva: skok krótki, brak stopera, depower nad barem.
Bo mam bar 2006a w nim stoper
oskar48 pisze:Bar do Rev'a widziałem raz, przelotnie, ale miał jednak długi skok, stoper, depower pod barem.
Taki jak w Fuel 2007 i nowszych
bobek_h pisze:Zobacz z jakiego roku Jurgen ma bar.....
Z jedynego słusznego
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości