masowa produkcja desek kite

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
bubi
Kontaktowanie:

Post15 sty 2009, 22:38

sprawa jest dosyć prosta....potrzebuję opis procesu produkcyjnego deski kitesurfingowej.....i troszeczke fotek......mam na pracę zaliczeniową z przedmiotu "procesy produkcyjne" napisać pracę o wybranej firmie prorodukcyjnej.....wybrałem produkcję naszych parapetów ale nie wiem skąd uzyskać informacje i fotografie tego procesu.....także jak coś macie koledzy to pomożcie......

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post17 sty 2009, 20:54

www.twintail.de, Jest filmik i zdjęcia. Możesz ściągnąć zdjęcia z masowej produkcji wakeboardów i powiedzieć że to do kita. Nikt nie zauważy różnicy :) Na youtube jest sporo.
Pozdro

Awatar użytkownika
skladak
Postawił piwka: 15 razy

Post18 sty 2009, 00:06

SKYWALKER Kiteboarding
tel/fax +4822 7744836
Jak widzisz telefon warszawski a konkretnie Legionowski.
Zadzwoń pogadaj, mili ludzie na pewno pomogą.

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post18 sty 2009, 12:03

szkoda ze nie wybrałeś tematu "proces produkcyjny promów kosmicznych" było by bardziej ambitnie potem szukać informacji... :twisted:

Rysiopysio
Kontaktowanie:

Post18 sty 2009, 23:09

Zwazywszy , ze producentów jest kilku i kazdy z nich robi to, inna metoda to mozesz miec piekny temat (temat woda), tylko kto ci udostepni ta wiedze.
Takie rzeczy trzyma sie w tajemnicy , a filmy z youtuba - nakresla Ci tylko zarys , ale szczegolow sie nie dowiesz .
Na przykald odpowiedzi na tak proszte pytania jak : po co , dlaczego , jak , czym, z czego , co to, gdzie.?
Tak jak ZAK napisal podpatrz produkcje wakeboardow jest tego sporo, to prawie to samo co kiteboard, ale to wciaz obrazki.
Jesli piszesz prace magisterska to jednak moze byc zbyt malo.
Najbardziej zautomatyzowana linia produkcyjna w PL to jednak NOBILE i duzo bym dal , aby mi ktos powiedzial jak oni to robia. Reszta producentow robi to badziej jako manufaktury i roznymi technologiami z roznych materiałow.

Ale zycze ci powodzenia i jak napiszesz to byl bym wdzieczny , gdybym mogl poczytac.

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”