Dzień dobry wszystkim:) Jako, że jest to mój pierwszy post na forum, najpierw się przywitam. Wprawdzie nie jestem kitesurferką (jeszcze?;)), ale kilka miesięcy temu zaczęłam swoją przygodę z surfingiem. Dlatego też kupiłam moją piankę Roxy i tu zaczyna się problem.
Piankę kupiłam w Portugalii - dlatego, że mieszkałam tam przez kilka miesięcy. Jednym z powodów, dla których zdecydowałam się na wybór marki Quiksilvera było to, że poinformowano mnie, że gwarancja na szwy i neopren jest międzynarodowa.
No i po jakimś czasie znalazłam na mojej piance rozprute szwy. Ponieważ wróciłam już do Polski zdecydowałam się oddać piankę do naprawy w jednym z salonów Quiksilvera w Warszawie. A tam panie zrobiły wielkie oczy, że one w ogóle w sklepie nie mają pianek, a też żadnej międzynarodowej gwarancji nie ma.
Moje pytanie zatem brzmi - gdzie w Polsce mogę serwisować moją piankę?:) Do Portugalii jeszcze wrócę, no ale miałam zamiar tam surfować, a nie czekać na naprawę pianki... Tym bardziej, że gwarancja międzynarodowa powinna być międzynarodowa, prawda?:)
Napisałam maile do Quiksilvera Polska i Quiksilvera, ale nie uzyskałam jeszcze żadnej odpowiedzi. Może komuś z was przydarzyło się coś podobnego i mógłby mi pomóc?
Pozdrawiam!