hak warrior III naprawa ...

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Awatar użytkownika
zaaaak
Deska: SU2
Latawiec: FX
Postawił piwka: 60 razy
Dostał piwko: 90 razy

Post29 wrz 2014, 10:02

Nie wiem jak mogło to się stać(mogę się tylko domyśleć że to piwna dieta :wink:) ale odgiął mi się hak od trapezu Mystic Warrior III, niby niewiele ale latawiec wypiął mi się kilka razy jak go podnosiłem po upadku... Co z tym fantem zrobić...
- wyjąć i dogiąć ?
- wyjąć, dogiąć, zahartować ?
- nie robić nic i inaczej zapiąć cziken(na okrętkę przez hak[bar core] lub zablokować go w haku jakimś metalowym dzyndzlem[bar cabrinha - cziken po liszowaniu zostaje w haku a latawiec na lince lisza] ?
- pewnie dałoby się przerobić na syst bezklikowy z normalnym hakiem, ale człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego....
W tym życiu prawdopodobnie wypinać się nie będę, cziken na stałe w haku nie wydaje się takim złym sposobem - nie będę mógł zamienić się z kolegą latawcem bez międzylądowania :wink:
A może ktoś ma do opchnięcia sam hak, lub hak z podkładką używany(w dobrym stanie) za ludzkie pieniądze ... tak by było najlepiej, nówka to niestety koszt 4/5 mojego trapezu... :wink:

pozdrawiam

andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2014, 10:10

niesamowite - pierwszy raz słyszę o takim przypadku. Może w jakiś sposób chicken się zaczepił o samą końcówkę haka tuż przed jakimś dzwonem? częściej słyszałem o wyrwanych taśmach, niż odgiętych hakach w wariorze. Można zapewne dogiąć, ale wtedy może trzasnąć :/ Powodzenia w szukaniu. Gdybyś nic nie wymyślił - pisz to może coś znajdziemy w niedużych pieniądzach.

Pozdrowienia

Awatar użytkownika
zaaaak
Deska: SU2
Latawiec: FX
Postawił piwka: 60 razy
Dostał piwko: 90 razy

Post04 paź 2014, 10:34

dogiąłem - imadełko rach ciach ciach ...
Niestety nie za bardzo da się ten hak wyjąć z poduszki(trzeba by chyba pruć, a potem problem z wszyciem), nie wygląda jakby stracił na trwałości, ale to się pewnie w praniu okaże ...
andrzejwodejszo pisze: Gdybyś nic nie wymyślił - pisz to może coś znajdziemy w niedużych pieniądzach.

jeśli nie zadziała to odezwę się na pewno;)
pozdrawiam

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”