jacamakajta pisze: W środę piękne lądowanie
Ale jesteś spostrzegawczy

Wielokrotnie z Rewską młodzieżą pomagaliśmy sobie wzajem.

Tym razem nie udało się.
jacamakajta pisze: W środę piękne lądowanie
LatającyDziadekTadek pisze:A jak z lądowaniem - może jednak bezpieczniej skakać bez strapów?![]()
BraCuru pisze:Myślę, że coraz lepiej radzę sobie z przeżaglowaniem. W pewnym krótkim momencie powiało nawet ze 12kts
BraCuru pisze:Jak miło popluskać się w słodkiej bałtyckiej wodzie
BraCuru pisze:Na foilu jeżdże już 80 stopni a w praktyce wykonując wężyka praktycznie w dół wiatru.
LatającyDziadekTadek pisze: zacząłem skręt przy napiętych linkach, a po skręcie dopiero przerzuciłem kajta na nowy hals. Robisz wężyka podobną metodą?
.BraCuru pisze:Węzyka zrobiłem długiego na 9 ruf. Więcej nie mogłem bo tylna noga puchła
Przy okazji pożegnałem Beluga 2 z Greenpeace płynącą na zachód.
LatającyDziadekTadek pisze:Tak myślę, że z tym wężykiem to taktyka zależy od prędkości wiatru. Łatwiej jest, jak mocniej wieje i kajt jest mały (szybki) a wiatr też znosi go szybciej.
Jak poszło z policją? Udało się?
BraCuru pisze: To potrwa - przecież to centrum europejskiej biurokracji. Mogę spodziewać się mandatu przed Bożym Narodzeniem 2013 w wysokości do 250€. Fajnie co?
rolnik pisze:To nie byla pedaliada tylko mega fan wygladalo niesamowicie trzeci wymiar w kicie![]()
![]()
Wróć do „Foil, Foilboarding, Hydrofoiling”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości