maski pisze:generalnie su2 wood to topowy custom, proby porownywania go z seryjnymi dechami trzaskanymi w prasach na czas to totalne lamerstwo
powyższy tekst jest dla mnie "totalnym lamerstwem"
..cokolwiek to znaczy..
maski pisze:generalnie su2 wood to topowy custom, proby porownywania go z seryjnymi dechami trzaskanymi w prasach na czas to totalne lamerstwo
Ziomek. pisze:maski pisze:generalnie su2 wood to topowy custom, proby porownywania go z seryjnymi dechami trzaskanymi w prasach na czas to totalne lamerstwo
powyższy tekst jest dla mnie "totalnym lamerstwem"
..cokolwiek to znaczy..
Cygański król pisze:A jakie niby parametry są potrzebne do stworzenia deski dla przeciętnego pływającego? Twoja waga, umiejętności i styl jazdy... i pieprzenie żę nie bo jeszcze grubość miękość i kąt zgięcia... szkoda gadać, prawda jest taka , że jakoś 99% Pro Raiderów pływa na "totalnie lamerskich, trzaskanych maszynowo deskach, jeśli mogę je tak nazwać" a nie na robionych na zamówienie przez 2 lata w kuźni przeznaczenia customach? jaki jest powód? bo raczej nie chodzi o kase?
To tak jakbyś chciał będąc zwykłym "tanim" myśliwym wychwalać zalety karabinu robionego na zamówienie za n-dziesiąt tys $, który uwzględnia nawet to jak masz krzywe palce... Można, tylko poco?
PuraVida pisze:Chcialbym sie dowiedziec z kim sie powinienem skontaktowac w sprawie szczegolow .
maski pisze:kukems pisze:Pro riderzy mają seryjne customynp. Lunacy
a pamietasz kto robil te seryjne customy dla rubena??
Cygański król pisze: Bo widziałem pare desek polskich proriderów w życiu i fakt jest taki... że... były to zwykłe deski... Takie jakie masz ty i ja... Nie wiem skąd bierzesz te informacje o malowanych customach...
Jakby mieli super customa malować jak nobile 666 to by chyba zrobili mu inną grafikę
Cygański król pisze:A skąd to info jeśli można wiedzieć?
Cygański król pisze: ...bo tak się składa żę mam deskę po zawodniku i jest to zwykła deska nie custom, wierz mi
maski pisze:Cygański król pisze:A skąd to info jeśli można wiedzieć?
w ostatnim numerze brawo girl bylo o tymCygański król pisze: ...bo tak się składa żę mam deskę po zawodniku i jest to zwykła deska nie custom, wierz mi
przeciez pisales ze nie czujesz roznicy to skad wiesz, ze to seryjna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości