wtopili na maksa?
jak juz to wiecej osob nacielo sie na zle latajace besty waroo ,linki ze starym bridlem, 12m heliksy strzelajace cabrhiny i inne pompowane w ktorych popelnione byly bledy konstrukcyjne lub uzyte dziadowkie materialy .Ci co już sie nacięli
onzo pisze:Ja się nie wybieram. Gdy byłem - kilka osób pływających na pompowańcach próbowało i w sumie byli zadowoleni i zaskoczeni prędkością. Wady wymieniali podobnie do mnie. Jak dla mnie podstawową są trzepocące tipy przy nierównym wietrze - najbardziej męczący i nieprzyjemny element.
Co do prędkości - psycho 4 jest porównywalnie szybki do kite'a o podbnym rozmiarze przy tej samej długości linek i baru. Zbiera się trochę wolniej - to fakt.
Co do wtapiania - "wtapiam" tak od kilku lat... może inni również
Kuba Gdynia pisze:Smokie-co do testów;) gdzie można będzie Cię spotkać i pogadać o mysticu;)?
Kłosa pisze:Ziomek
No troche już jest tych kite-ów.... Poruwnując firmę do firmy czyli fly do besta to pewnie w miare podobnie wypada ilościowo.
.
Akir pisze:Tylko nie mam pojecia jak mozesz miec czelnosc i uzywac argumentow typu czolowka Polski.
Lustrzany temat byl rok albo dwa temu gdy ja chcialem plywac na C,
i komus kto chcial plywac newschool podpowiedzialem jakie C sie licza na rynku.
Zabroniles nam wtedy uzywac tych latawcow i kazales sie przerzucic na bow'y... lol
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości