i wiecznym oczekiwaniu - na wiatr

-
Ja tez mam sucharka Mystica tylko lighta model 2008. Mam 174 cm wzrostu i rozmiar L. Polecam zawsze troche wiekszy nie krepuje ruchów, a nie jest jak worek bo jak wypuscisz powietrze to opina cie ciasno i jest ok.
Co do dostawania sie wody to powiem ze jeszcze mi sie nie odalo jej nabrac i licze ze tak zostanie. A poniewaz ucze sie plywac i to na mocno zafalowanym waveie i czasem tak mnie sponiwiera ze sam nie wiem gdzie jestem i jeszcze mnie fala wyobraca to jeszcze ani razu nie mialem wody w srodku.
Komfort plywania znakomity, cieplutko i suchutko.
Watpliwosci - z tym oddychaniem to bym nie przesadzal. Z calym szacunkiem dla autora tematu nie wiem jak mocno dmuchal w ten material ale albo ma niesamowite pluca albo poprostu mu na boki uciekalo.
Jednym slowem oddychanie jest raczej kiepskie, wszystko zalezy od teego jak intensywnie plywasz i czy sie mocno pocisz! ( bo ja tak i zawsze wychodze przepocony)
Zamek trzeba bardzo regularnie czyscic szczegulnie po plywaniu w slonej wodzie i smarowac i wtedy z odsuwaniem problemu nie ma.
Zakladanie faktycznie najgorzej nogi - meczarnia , o zdjeciu to juz nawet nie wspominam bo to pieklo. Rece i glowa spoko.
Reasumujac SUCHEGO BOLKA GORACO POLECAM