Lukas pisze:Witam - w ten weekend miałem przyjemność spotkanie z bandytem nr 3 9m2!!!
Nomercy pisze:z Banditów jeszcze tylko na trójce nie plywalem, ale osobiscie w ciemno,
ja bym bral 9 i 13![]()
![]()
a tak btw to ta 16 na 85kg to chyba masakra![]()
![]()
![]()
nie nosi cie za wysoko![]()
![]()
maniek1975 pisze:zrobiłem na 9 parę halsów szkoda że przy granicznym wietrze 12-15 knot
djbartekk pisze:maniek1975 pisze:zrobiłem na 9 parę halsów szkoda że przy granicznym wietrze 12-15 knot
a ile wazysz ? dalo sie plywac 9m przy takim wietrze? pytam bo zastanawiam sie jaki rozmiar kupic
maniek1975 pisze:Dzięki uprzejmości kolegi Daniela zrobiłem na 9 parę halsów szkoda że przy granicznym wietrze 12-15 knot więc za wiele nie powiem.
Mogę tylko powiedzieć że latawiec zachowuje się podobnie jak bandit I który dla mnie jak do tej pory jest wzorem..
Jest dopracowany i polepszony w porównaniu do poprzednika. Linki na barze są tej samej długości więc tren poniekąd bdb bar można używać w innych latawcach podobnej konstrukcji(jezeli się mylę to proszę to sprostować)Pompowanie jednym zaworem znacznie ułatwia obsługę ale to chyba jedyny +. Osobiście przy mocnych szkwałach w BI odczuwam dyskomfort z powodu mocnych szarpnięć . W BIII ponoć to poprawili i jest ok..
Zapewne jest to bardzo dobry sprzęt godny polecenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości