AdamR pisze:Czy ktoś poza Marrio ma doświadczenia z Core,
on "zawodowo" może być mało obiektywny![]()
Ponoć dobre kite i przymierzam się do zakupu
Ja również jestem posiadaczem GT9 i również bardzo zadowolonym. Uprzedzam że jestem początkujący i to co mówię to tylko moim subiektywnym zdaniem.
Ten latawiec jest obłędny. Super winda nawet przy wolnym najeździe, łagodne opadanie. Do nauki skoków - idealny. W locie można poczytać gazetę

Bar ESP to rewelacja, krętlik - super sprawa. Trenowałem sobie np.same backrolle bez konieczności odkręcania linek. System bezpieczeństwa pozwala na ponowne podpięcie się na wodzie (skorzystałem kilka razy), choć to żeby latawiec stracił moc nie jest takie szybkie - musi opaść i dopiero się odwrócić. Restart jest bardzo prosty.
Podoba mi się że Core produkuje mocno dopracowane latawce bez ciśnienia na rok 2010 czy 2011. Jak uznają że model jest OK to wypuszczają. I nie onanizują się nowymi kolorami, kształtem czaszki, czy latającego penisa (bez urazy). Jeden kolor i pasuje, zero lansiarstwa.
Reasumując super latawiec dający ogromną satysfakcję z pływania. Wysoką cenę rekompensuje jakość.
Polecam również z uwagi na przedstawiciela Core - Marria, który kitów nie wciska i sporo uwagi poświęca zadowoleniu klientów.
Pozdrawiam użytkowników obecnych i przyszłych...

Grześ.