Dlatego sprzęt najlepiej kupować u sąsiada

Kto chce mnie na swojego przedstawiciela?

Postaw im warunki, że albo zwrot kasy albo idziesz na policję. Po co masz się niepotrzebnie denerwować przez ich lenistwo/niedbalstwo

mkmiec pisze:Musze do tego posta się dołączyć.
Maslak, z góry przepraszam za postępowanie Marcina z Powersurf.pl! Uważam, ze nieuzasadnione jest osadzanie marki oraz innych bardzo profesjonalnych sprzedawców Besta jaki i innych marek w Polsce. Myślisz, ze kupując zagranica będzie lepiej? Z własnego doświadczenia wiem, ze może być i nawet o wiele gorzej. Niestety nie raz się zawiodłem na sprzedawcach rożnego sprzętu za granica...
Kontaktowałeś się ze mną już parę razy wcześniej i w tym wypadku także mogłeś to zrobić. Mogę powiedzieć tyle, ze ostatnie sztuki Waroo 09 11m z barami 09 są na stanie w Barcelonie, jednak Powersurf.pl od końca roku 08 nie ma na stanie żadnego sprzętu Besta. Także I na to wygląda, ze nie będzie miał żadnego stanu. Twój latawiec miał zostać wysłany lecz także nie moglem się skontaktować z Marcinem, wiec nie został wysłany. Moim zdaniem wprowadzanie klienta w błąd po tym jak została wykonana przedpłata zdecydowanie myli się z polityka Besta o jak najwyższym serwisie i zadowoleniem klienta. Biorąc to pod uwagę poinformuje Marcina o ostatecznym końcu współpracy z Best Kiteboarding.
Ciesze się, ze oddal Ci pieniądze i mam nadzieje, ze dalej masz zamiar pływać na Waroo. Także jestem pewien, ze Ziomek, Michał, Sebastian lub Paulina dostarczy Ci latawiec w następnym tygodniu jeżeli się z nimi skontaktujesz. W ten sposób opuścisz jak najmniej dni na wodzie.
Na bestach na pewno dalej bede plywał bo rozumie że nie o firme Best tutaj chodzi.
Kase juz na szczescie mam na koncie![]()
Pozdrawiam,
Michał Kmieć
Przedstawiciel firmy Pure Action Sports
Europa Środkowa i Wschodnia
E-mail: mk@pureactionsports.com
teoysta pisze: Kazda operacja finasowa opiera sie o prawo cywilne i zgodnie z nim mozna rościć sobie wobec sprzedawcy w razie problemow
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości