POWERSURF - JAK ROBI KLIENTÓW W BALONA

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
sasiad
Deska: SU2
Latawiec: Bananas 7 i 12m2
Dostał piwko: 2 razy

Post16 kwie 2010, 13:27

No nieładnie :naughty:
Dlatego sprzęt najlepiej kupować u sąsiada :wink: (gdzieś lokalnie, albo w sprawdzonym sklepie)
Kto chce mnie na swojego przedstawiciela? :D :D

Postaw im warunki, że albo zwrot kasy albo idziesz na policję. Po co masz się niepotrzebnie denerwować przez ich lenistwo/niedbalstwo :!:

Awatar użytkownika
infidelity
Deska: Nobile 555
Latawiec: Best Waroo

Post16 kwie 2010, 14:08

Ja w powersurfie kupiłam 1,5 roku temu sam latawiec, tylko to była późna jesień, mieli ostatnią siódemkę na magazynie i odebrałam go osobiście w Szczecinie, zapłata przy odbiorze... Ogólnie wszystko poszło sprawnie :think:

Awatar użytkownika
Maslak

Post16 kwie 2010, 14:31

11 waroo 2009 to miało byc.
Wlasnie dostałem od nich meila że przelał mi pieniadze i że jak bedzie miał komplet wysle mi za pobraniem.
Jak bede miał pieniadze na koncie co powinno nastąpić najpóźniej w poniedziałek przy pierwszej sesji przychodzącej, dam znac.
A swoją drogą za jakiś czas też napisze jak sie sprawa skończyła.

mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2010, 18:00

Musze do tego posta się dołączyć.

Maslak, z góry przepraszam za postępowanie Marcina z Powersurf.pl! Uważam, ze nieuzasadnione jest osadzanie marki oraz innych bardzo profesjonalnych sprzedawców Besta jaki i innych marek w Polsce. Myślisz, ze kupując zagranica będzie lepiej? Z własnego doświadczenia wiem, ze może być i nawet o wiele gorzej. Niestety nie raz się zawiodłem na sprzedawcach rożnego sprzętu za granica...

Kontaktowałeś się ze mną już parę razy wcześniej i w tym wypadku także mogłeś to zrobić. Mogę powiedzieć tyle, ze ostatnie sztuki Waroo 09 11m z barami 09 są na stanie w Barcelonie, jednak Powersurf.pl od końca roku 08 nie ma na stanie żadnego sprzętu Besta. Także I na to wygląda, ze nie będzie miał żadnego stanu. Twój latawiec miał zostać wysłany lecz także nie moglem się skontaktować z Marcinem, wiec nie został wysłany. Moim zdaniem wprowadzanie klienta w błąd po tym jak została wykonana przedpłata zdecydowanie myli się z polityka Besta o jak najwyższym serwisie i zadowoleniem klienta. Biorąc to pod uwagę poinformuje Marcina o ostatecznym końcu współpracy z Best Kiteboarding.

Ciesze się, ze oddal Ci pieniądze i mam nadzieje, ze dalej masz zamiar pływać na Waroo. Także jestem pewien, ze Ziomek, Michał, Sebastian lub Paulina dostarczy Ci latawiec w następnym tygodniu jeżeli się z nimi skontaktujesz. W ten sposób opuścisz jak najmniej dni na wodzie.

Pozdrawiam,

Michał Kmieć
Przedstawiciel firmy Pure Action Sports
Europa Środkowa i Wschodnia
E-mail: mk@pureactionsports.com

Awatar użytkownika
Maslak

Post16 kwie 2010, 19:44

mkmiec pisze:Musze do tego posta się dołączyć.

Maslak, z góry przepraszam za postępowanie Marcina z Powersurf.pl! Uważam, ze nieuzasadnione jest osadzanie marki oraz innych bardzo profesjonalnych sprzedawców Besta jaki i innych marek w Polsce. Myślisz, ze kupując zagranica będzie lepiej? Z własnego doświadczenia wiem, ze może być i nawet o wiele gorzej. Niestety nie raz się zawiodłem na sprzedawcach rożnego sprzętu za granica...

Kontaktowałeś się ze mną już parę razy wcześniej i w tym wypadku także mogłeś to zrobić. Mogę powiedzieć tyle, ze ostatnie sztuki Waroo 09 11m z barami 09 są na stanie w Barcelonie, jednak Powersurf.pl od końca roku 08 nie ma na stanie żadnego sprzętu Besta. Także I na to wygląda, ze nie będzie miał żadnego stanu. Twój latawiec miał zostać wysłany lecz także nie moglem się skontaktować z Marcinem, wiec nie został wysłany. Moim zdaniem wprowadzanie klienta w błąd po tym jak została wykonana przedpłata zdecydowanie myli się z polityka Besta o jak najwyższym serwisie i zadowoleniem klienta. Biorąc to pod uwagę poinformuje Marcina o ostatecznym końcu współpracy z Best Kiteboarding.

Ciesze się, ze oddal Ci pieniądze i mam nadzieje, ze dalej masz zamiar pływać na Waroo. Także jestem pewien, ze Ziomek, Michał, Sebastian lub Paulina dostarczy Ci latawiec w następnym tygodniu jeżeli się z nimi skontaktujesz. W ten sposób opuścisz jak najmniej dni na wodzie.

Na bestach na pewno dalej bede plywał bo rozumie że nie o firme Best tutaj chodzi.
Kase juz na szczescie mam na koncie :D

Pozdrawiam,

Michał Kmieć
Przedstawiciel firmy Pure Action Sports
Europa Środkowa i Wschodnia
E-mail: mk@pureactionsports.com

Gumi$
Deska: Cabrinha Custom + LF Vantage
Latawiec: Torch
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2010, 20:39

Pamiętajcie stare przysłowie mówiące że wszystko jest tak wytrzymałe jak najsłabszy element...

Awatar użytkownika
Góral
Deska: Skim
Latawiec: Rebel
Dostał piwko: 1 raz

Post16 kwie 2010, 21:15

A na allegro ile sprzętu wystawia:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=11636575
:?

Awatar użytkownika
paniera

Post16 kwie 2010, 22:03

Góral pisze:A na allegro ile sprzętu wystawia:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=11636575
:?

nasrał se porządnie do buta i chyba ludziom z tego forum już nic nie sprzeda

dzięki Maślak za info

pzdr

Awatar użytkownika
Kosek
Deska: 666
Latawiec: North Rebel
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2010, 22:31

Kiedys kupowałem kajta od Marcina (vegas) Rok później deskę (thorn). Wszystko git.

Awatar użytkownika
paniera

Post16 kwie 2010, 22:39

Kosek pisze:Kiedys kupowałem kajta od Marcina (vegas) Rok później deskę (thorn). Wszystko git.

to może przy następnej okazji cie trafi

Awatar użytkownika
janciowodnik
Deska: su-2
Latawiec: rabbit gang
Postawił piwka: 9 razy

Post17 kwie 2010, 00:07

dwa razy podchodziłem do kupna latawca u nich
ani razu nie doszła do skutku nie z mojej winy
nawet chciałem jechać osobiście po odbiór ale zostało to mi wypersfadowane
na szczęście nie wpłacałem kasy
kiedyś chciałem sam zalozyć taki topik ale mi przeszło
howk

Awatar użytkownika
Maslak

Post17 kwie 2010, 22:07

Dzieki wszystkim za zainteresowanie moją sprawą.
Nie miałem też na celu wpływać negatywnie na wizerunek firmy Best a tylko na gościa z Powesurfu!!! Chodziło właściwie o to by ustrzec innych i aby oddał mi pieniądze a w żaden sposób nie mogłem tego wyegzekwować ale forum pomogło.
Co zaś sie tyczy samej firmy Best to jak dla mnie działa bardzo dobrze.
Pieniądze wróciły i czekam na zakup nowej latawki.

Pozdrawiam

Kiero

Post19 kwie 2010, 16:50

Do wszystkich kupujących przez internet, jeżeli to możliwe płaćcie kartami kredytowymi. Dlaczego, otóż później możecie się powołać na usługę charge back, co przeważnie powoduje odzyskanie kasy. Znam też taki przypadek, że nieuczciwy sprzedawca potem sam ganiał za klientem, że już mu wysyła sprzęt, żeby go tylka VISA nie naliczała dodatkowo kosztami reklamacji.

Awatar użytkownika
teoysta
Deska: jest
Latawiec: też jest, +nawet bar i trapez
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post19 kwie 2010, 17:34

Visa, przelew - wszystko jedno. Kazda operacja finasowa opiera sie o prawo cywilne i zgodnie z nim mozna rościć sobie wobec sprzedawcy w razie problemow

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post19 kwie 2010, 19:45

teoysta pisze: Kazda operacja finasowa opiera sie o prawo cywilne i zgodnie z nim mozna rościć sobie wobec sprzedawcy w razie problemow

"TEORETYCZNIE" tak ;)

Wróć do „Recenzje & Opinie”