Nowe blaty ze stajni z BB.
http://www.kiteforum.com/viewtopic.php? ... 3&p=667086
daga pisze:No, ja tez wole deski w jakichs normalnych kolorach - bez motylkow i kwiatkow
Asia góralka pisze: moze za malo jest nas plywajacych i jednoczesnie nie gustujacych w takim wzornictwie ???
surfbabe pisze:nie wiem tylko dlaczego WMN's zawsze muszą być takie cukierkowe?
ja z tego powodu wybieram męskie modele... a chyba nie o to NBL chodzi.
niechby jakieś focus groupy porobili, to może dowiedzieliby się czegoś więcej o jeżdżących dziewczynach.
w mojej opinii, jak dziewczyna wybiera taki sport to nie jest słodkim aniołkiem![]()
ale może ja mało wiem...
cex pisze:Mialem zamiar zamienic 50/50 2010 na 2011 ale jak zobaczylem grafe od spodu to mi sie odechcialo, jak dla mnie kompletny bubel ! ! ! Szkoda ze po srodku lub na skos teczy nie dodali![]()
Gorna czesc spoko chociaz ciesze sie z tej 2010 bo bialy kolor uratowal ja juz 2 lub 3 razy![]()
Raz koledze zginela ciemna deska i znalezlismy dryfujaca w morze po ok 20 minutach byl mega szczesliwy.
Powinni zachowac jakis dystans do grafy tej deski...
Wrogu pisze:Chociaz musze przyznac, ze kolorystyka desek kobiecych bardziej trafia w przedzial pozna podstawowka/wczesne gimanzjum
Cex nie czuj się wyalienowanySmokie pisze:cex pisze:Mialem zamiar zamienic 50/50 2010 na 2011 ale jak zobaczylem grafe od spodu to mi sie odechcialo, jak dla mnie kompletny bubel ! ! ! Szkoda ze po srodku lub na skos teczy nie dodali![]()
A gusta różne sąWiększość osób które oglądały nową deskę wypowiadały sie raczej pozytywnie na temat grafiki więc Twoja opinia jest dosyć odosobniona
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości