Pytanie o sklep i buty

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
XSLAWX

Post06 cze 2011, 12:08

WITAM
Mam zamiar zakupic rush vesty i pare innych rzeczy z surfdome.co.uk, ktos zna ta stronke ? moze znacie lepsza w UK?
Pytanie odnosnie butow czy na wyjazd do egiptu moge sobie kupic buty inne niz polecane O'neil ninja ( raczej sprawdza sie tylko w egipcie) np. O'neill mutant 3 mm czy beda mi sie nogi gotowac w nich ?
Jak sie plywa/chodzi w butach split toe - z osobna przegroda na duzy palec polecacie czy odradzacie ?

Slawek-Kopiec
Deska: Su-2 Custom.Airush Livewire
Latawiec: Airush Varial X
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2011, 22:21

XSLAWX pisze:WITAM
Mam zamiar zakupic rush vesty i pare innych rzeczy z surfdome.co.uk, ktos zna ta stronke ? moze znacie lepsza w UK?
Pytanie odnosnie butow czy na wyjazd do egiptu moge sobie kupic buty inne niz polecane O'neil ninja ( raczej sprawdza sie tylko w egipcie) np. O'neill mutant 3 mm czy beda mi sie nogi gotowac w nich ?
Jak sie plywa/chodzi w butach split toe - z osobna przegroda na duzy palec polecacie czy odradzacie ?

Zwykle buty 3mm z kazdego sklepu,kazdej marki zdadza egzamin.My jedziemy do RSZ w piatek na 7 dni i zabieram 3mm Mystic krotkie,moja kobitka ma Ascany 3mm takze krotkie i bedzie ok.Kup sobie najtansze Ascany i bedziesz zadowlony bo bedziesz i tak je w przyszlosci uzywal rzadko.
My bedziemy w Rihhana Inn to moze sie spotkamy na spocie.Pozdro -Savvas

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post13 cze 2011, 15:08

Buty przydają się tylko jeśli macie zamiar chodzić w wodzie.
Jak jedziecie pływać to są całkowicie zbędne.

No chyba że na Niemca :hand: ;)

XSLAWX

Post13 cze 2011, 19:53

DZIĘKI ;] JA TEZ BĘDĘ W PIĄTEK WIECZOREM ;] W 3 CORNER OCEAN VIEW

Wróć do „Recenzje & Opinie”