North Rebel

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Kulemans
Deska: Crazy Flow
Latawiec: North Rebel

Post23 paź 2011, 15:26

Witam!
Mam pytanie wlasnie zaczynam plywac na kite jestem totalnie poczatkujacy. Dostalem od znajomego North Rebela 2008 12m i zastanawiam sie czy jest to dobry kite dla mnie jako pierwszy do nauki i pierwszego plywania?? Rozmawialem z kilkoma osobami i kazdy poleca mi cos innego jedni mowia ze to stary dinozaur i nadaje sie do British Museum i ze 5 linka da mi po Du..ie.. itd inni polecaja cos innego jak Best Kahoona. Jeszcze inni mowia ze Rebel jest OK. Moze ktos poradzi cos sensownego Sam jestem instruktorem Snowboardu i wiem ze dobra sensowna opinia kogos kto sie zna moze wiele pomoc.
Dzieki Pozdrawiam

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post23 paź 2011, 18:45

Mam i nie zamieniam na nowsze modele. Recenzji jest kilka na KF - wystarczy wpisac w "szukaj" slowo rebel ;) Jednym slowem POLECAM!

Kulemans
Deska: Crazy Flow

Post23 paź 2011, 19:19

Dzieki za pomoc. Pozdrawiam

Szpila
Deska: Rrd Poison
Latawiec: NKB Rebel

Post20 lis 2011, 22:29

Dokładnie, zgodzę sie z pegiem. Mam (latawki z 2010) zestaw rebeli i jestem mega zadowolony z tych latawców. Co do 5tej linki to tylko raz miałem z nią problem, ale było to w warunkach wave, kiedy zawineła mi się po tym jak latawiec został porządnie zmielony przez fale. Ogólnie to bardzo udany latawiec z mega windą. :D

Awatar użytkownika
briku
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post20 lis 2011, 23:04

To, że każdy poleci Ci coś innego, to akurat normalna sprawa :D
Używałem Rebeli i ze swojego doświadczenia mogę je śmiało polecić. Świetne latawce.

Fly Kite
Deska: North
Kontaktowanie:

Post26 lis 2011, 13:58

Pływam na latawcach North od 2007r a na modelu Rebel, właśnie od 2008 i jestem z nich bardzo zadowolony. Jeśli masz egzemplaż nie prujący się bądź już przeszyty to napewno da Tobie dużo satysfakcji. Napewno to dobry model do nauki jak i do pływania gdy już nauczysz się tego i owego. Jak tylko będziedziesz miał możliwość to zmień go na nowszy 2010 w górę. Pozdro

Wróć do „Recenzje & Opinie”