Pozdrawiam i życzę pomyślnego pływania

do tego wykonany starannie w kazdym detalu .kupuję produkt ludzko opakowany... i lubię su-2.
za duzo palisz albo slabe okulary nosisz poza tym jest twoja klamczuchuJestem w Tarifie od dwóch miesięcy i Su2 tu nie ma.
Nikt tego nie kupuje.
surfbabe pisze:do połowy ubiegłego roku objeżdżałam Proseries'a potem przesiadłam się na Proridera (oba 2012).
Fakt, że przy okazji zeszłam o rozmiar w dół... ale jestem w stanie to w głowie skorygować.
Proseries nie okazała się dla mnie deską szybszą od Proridera. Prorider 3D idzie po wodzie jak żyleta po prostu.
"lepiej odpala" - czy my mówimy o wyjściu z wody? tu większej różnicy nie ma.
ostrzenie: Proseries najlepiej ostrzącą deską nie jest. Generalnie Prorider ostrzy wyraźnie lepiej. Jeszcze tylko warto odnotować: Proseries ma taki kształt, że de facto pod nogami czuje się ją jak deskę większą niż podany rozmiar, na warunki słabowiatrowe w porządku, ale przy przepałowaniu to życzę szczęścia.
wybicie: Proseries - akceptowalne, Prorider fajoskie.
ladowania: Proseries tak, owszem, wyraźnie bardziej komfortowe, ale lepiej odpływa Prorider (pełna kontrola)
twardość: jasne, że Prorider wyraźnie twardsza, owszem czuć po kolanach (przekonują mnie twardsze deski, bo podobnie jak w snowboardzie dla mnie twardsza deska to lepsza kontrola i lepsze cięcie chopa).
Ale każdy ma swoje lubię/nie lubię, więc być może ktoś inny ma inne wrażenia z porównania tych desek.
dasnsad pisze:Ok, każdy pływa na czym mu się podoba ja też zakochałem się w Armadzie Besta, Alvaro, czy 50/50 ale niestety na tym świecie liczy się zasobna kieszeń a SU-2 oferuje deski podobnej jakości w dużo niższej cenie\
dasnsad pisze:No pewnie, że można ale niestety potrzebowałem w tamtym czasie deski na "gwałt"..
mandaro pisze:Nikomu nie zabraniam używać Su-2.
Mojego Su2 po prostu nie lubię.
Jest to Proton 3d 2012. Najgłupsze 3d na Świecie.
Jeśli ktoś ma jakieś dobre Su-2 to poproszę na testy.
Jestem w Tarifie od dwóch miesięcy i Su2 tu nie ma.
Nikt tego nie kupuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości