Ziomek. pisze: ..chyba , że po RPMach , których używałeś przyzwyczajony jesteś, że latawce nie posiadają dlnego zakresu , co również mnie nie dziwi - przyznasz? (góra i owszem - świetna)
12 nie ma dołu , 10 a i owszem

Ziomek. pisze: ..chyba , że po RPMach , których używałeś przyzwyczajony jesteś, że latawce nie posiadają dlnego zakresu , co również mnie nie dziwi - przyznasz? (góra i owszem - świetna)
Smokie pisze:Ziomek. pisze: ..chyba , że po RPMach , których używałeś przyzwyczajony jesteś, że latawce nie posiadają dlnego zakresu , co również mnie nie dziwi - przyznasz? (góra i owszem - świetna)
12 nie ma dołu , 10 a i owszem
zaaaak pisze:pozwolę sobie odświeżyć na zakończenie sezonu ...
Czy może ktoś coś napisać o Crossbow 2013 w rozmiarze 13m? Jak wypada w porównaniu z modelem 2010...?
BraCuru pisze:czy też męcząco-szczegółowo? A jeśli ma być wersja sado-macho ....
BraCuru pisze: proszę o zestaw pytań...
BraCuru pisze:zaaaak pisze:pozwolę sobie odświeżyć na zakończenie sezonu ...
Czy może ktoś coś napisać o Crossbow 2013 w rozmiarze 13m? Jak wypada w porównaniu z modelem 2010...?
Postaram się odpowiedzieć ale czy mam tak ogólnie czy też męcząco-szczegółowo? A jeśli ma być wersja sado-macho to proszę o zestaw pytań
adii pisze:Który latawiec dołączyć do kompletu SB 7 i 10
12 SB czy może 14 a może najlepiej 13 crossbow
zaaaak pisze:mam nadzieję że to nie tylko do rejsu szmatka, i żeby te plusy nie przesłoniły tych minusów ...
adii pisze:BraCuru pisze:zaaaak pisze:pozwolę sobie odświeżyć na zakończenie sezonu ...
Postaram się odpowiedzieć ale czy mam tak ogólnie czy też męcząco-szczegółowo? A jeśli ma być wersja sado-macho to proszę o zestaw pytań
To i ja się przyłącze i poproszę "męcząco-szczegółowo"
A w wersji sado-macho- Pytanie
Który latawiec dołączyć do kompletu SB 7 i 10
12 SB czy może 14 a może najlepiej 13 crossbow
Pinio pisze:Marek a gdzie on kupi 13xb![]()
aloha
adii pisze: Hej kupić to mogłem na przykład tutaj,ale może jak będę szukał ?
adii pisze: Intryguje mnie natomiast kwestia różnicy pomiędzy SB 12 a XB 13 czy dużo zyskam ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości