Famay pisze:Radar jest od 2015 roku , a szybciej był vector który miał byc mega uniwersalny . Zastąpiono go od tego roku słynnym radarem który naprawdę ma dużo lepszy zakres dolny (góra już dużo gorzej) ,lepiej wstaje z wody , ale nie mówmy że zawsze. Switchblade od 2013 * kiedy przeprojektowano jego kształt na tipach stał sie tez o niebo lepszym kajtem , chociaz w 2016 stracił na nośności![]()
Najlepszym rocznikem chyba było jak dla mnie 2014 i 2015 .
Famay pisze:Contra 15m + deska 150 cm i pływanie od 6-7 KNT gwarantowane. Dobrze wstaje z wody i mega ciąg
Mikolpa pisze:Famay pisze:Contra 15m + deska 150 cm i pływanie od 6-7 KNT gwarantowane. Dobrze wstaje z wody i mega ciąg
6-7kt ostro z 15m? Przy 60kg wagi czy przy ilu?
Famay pisze:Mikolpa pisze:Famay pisze:Contra 15m + deska 150 cm i pływanie od 6-7 KNT gwarantowane. Dobrze wstaje z wody i mega ciąg
6-7kt ostro z 15m? Przy 60kg wagi czy przy ilu?
75 kg .
Kwestia wprawy
grychu pisze:Kwestia wprawy :hand
No to nieźle. Ja przy 72kg na desce 153 żeby ostro popłynąć przy 7-8kt potrzebuję 18m. Widocznie brakuje mi jeszcze sporo wprawyalbo Contra ma świetny dół.
....Spoko da radę Mikolpa pływanie od 6 knt tylko poprzedni kolega nie dopisał ze na Foilu))))))))))))
KonradB pisze:Pływał może ktoś na Chaosie z 2015 i może chciałby się podzielić opinią ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości