Su2 w drewnie

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post21 mar 2008, 11:12

adalien pisze:piszcie co chcecie a ja i tak do końca swoich dni będe pływał na SU-2 :lol: nie tylko dlatego że są dobre ale również dlatego że są nasze polskie i mazurskie :-)

No ale nobile też jest polskie, z tym że nie mazurskie:D tzn że są złe?

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post21 mar 2008, 11:23

Alez czy ktos napisal, ze Nobile sa zle? One sa bloody cool. A Su-2 do tego sa mazurskie :wink: :lol: :lol: :lol: :wink:

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post21 mar 2008, 18:22

Moim zdaniem chyba możemy być dumni z tego że wszystkie Polskie deski są wypasami mniejszymi lub większymi ale jednak są dobre i sprzedają się zacnie na całym świecie.
OK Wielka Piona dla Polskich Producentów z Bielska, Sudwa/y i Legionowa (chyba że to już gdzie indziej produkują)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post24 mar 2008, 00:53

adalien pisze:piszcie co chcecie a ja i tak do końca swoich dni będe pływał na SU-2 :lol: nie tylko dlatego że są dobre ale również dlatego że są nasze polskie i mazurskie :-)

ale Poloneza nie polecam :wink:

pozdro

BOSSurf

Post24 mar 2008, 23:44

Te deseczki są supero! No i nadodatek polskie!(made in ost.polen) :wink: A cena...-no coz pewnie ktos się przynich napocił...zresztą gentelmeni nie rozmawiają o kasie.Taka deska to jak inwestycja w nieruchomść,która zresztą zajebiście lata.jesli wierzyć słowom i zdjęciom Bracuru. :?:

Cygański król
Deska: Nobile
Latawiec: Naish Torche 09

Post25 mar 2008, 00:49

BOSSurf pisze:Te deseczki są supero! No i nadodatek polskie!(made in ost.polen) :wink: A cena...-no coz pewnie ktos się przynich napocił...zresztą gentelmeni nie rozmawiają o kasie.Taka deska to jak inwestycja w nieruchomść,która zresztą zajebiście lata.jesli wierzyć słowom i zdjęciom Bracuru. :?:

Heh, znalazł się gudzowaty za 5 gr. gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, fakt faktem, ale to jest forum a nie salon na titanicu;]

Co do inwestycji w nieruchomość... hmm... ciekawe porówniaine :?

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2008, 12:02

Cygański król pisze:
Co do inwestycji w nieruchomość... hmm... ciekawe porówniaine :?

o tyleż ciakawe co trafne..
..jak kulą w płot :wink:

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post26 mar 2008, 10:59

Heh, znalazł się gudzowaty za 5 gr. gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, fakt faktem, ale to jest forum a nie salon na titanicu;

Tak dla przypomnienia - dobre i uzyteczne forum dyskusyjne to miejsce gdzie ludzie o roznym stopniu wiedzy dziela sie swoim doswiadczeniami. Twoje posty w tym watku o rzeczy, ktorej w zyciu nie widziales a tymbardziej ujezdzales, sprowadzaja "forum" do poziomu potancowki w lokalnej remizie strazackiej gdzie zaraz zaczniesz machac sztachetami, bo kogos stac na lepsza i drozsza deske. Zamiast wylewac swoje frustracjie i zazdroscic innym czyz nie lepiej zabrac sie za porzadne plywanie i np znalezc sponsora co by pomogl kupic lepsza deske (np drewniana Su-2 :wink: ). Przy okazji twoja wiedza wzroslaby do poziomu uzytecznego dla innych piszacych na tym forum. Bo teraz to piszesz: nie bedzie stac mnie bedzie na to w zyciu wiec to musi byc do dupy a goscie ktorych na to stac to "nadziane bambusy"... :cry: :cry: :cry:

BOSSurf

Post28 mar 2008, 22:37

Ziomek. pisze:
Cygański król pisze:
o tyleż ciakawe co trafne..
..jak kulą w płot :wink:

oj,czepiacie sie slowek-jak to mawia Ojciec Dyrektor(czytaj-Cygański król)tego forum :twisted:
Z tą inwestycją w nieruchomosc.to chodziło mi o to,że na starosc wieszam taką su2wood nad kominkiem i wspominam czasy,kiedy jeszcze mogłem... :( i tyle.
pozdro

Cygański król
Deska: Nobile
Latawiec: Naish Torche 09

Post29 mar 2008, 01:20

BraCuru pisze:
Heh, znalazł się gudzowaty za 5 gr. gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, fakt faktem, ale to jest forum a nie salon na titanicu;

Tak dla przypomnienia - dobre i uzyteczne forum dyskusyjne to miejsce gdzie ludzie o roznym stopniu wiedzy dziela sie swoim doswiadczeniami. Twoje posty w tym watku o rzeczy, ktorej w zyciu nie widziales a tymbardziej ujezdzales, sprowadzaja "forum" do poziomu potancowki w lokalnej remizie strazackiej gdzie zaraz zaczniesz machac sztachetami, bo kogos stac na lepsza i drozsza deske. Zamiast wylewac swoje frustracjie i zazdroscic innym czyz nie lepiej zabrac sie za porzadne plywanie i np znalezc sponsora co by pomogl kupic lepsza deske (np drewniana Su-2 :wink: ). Przy okazji twoja wiedza wzroslaby do poziomu uzytecznego dla innych piszacych na tym forum. Bo teraz to piszesz: nie bedzie stac mnie bedzie na to w zyciu wiec to musi byc do dupy a goscie ktorych na to stac to "nadziane bambusy"... :cry: :cry: :cry:

Nie skomentuje, a ty jak na starego faceta... to nie umiesz czytać ze zrozumieniem, szkoda mi tłumaczyć.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bigfoot gt
Latawiec: czerwony
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post29 mar 2008, 22:43

szkoda że taki fajny temacik - tak ześmiecany:(

6 stron a tylko kilka wypowiedzi jest rzeczowych ehhhh

ps. a sie potem DZWiCIE że ludzie nie wykorzystują opcji SZUKAJ

sorry za offtopa ale ...

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post06 maja 2008, 22:00

dorzucam fotki nowego bambusowego drewniaka.
nowa ewolucja wood'a moze nie jest wykonczona jak mebelek do salonu, wykonczenie mat, grafika bez zbednych bajerow, za to deseczka nastawiona na maksymalne osiagi przy minimalnej wadze.
bambus daje deseczce mega pop i bardzo przyjemna elastycznosc przy ladowaniu. pady testowo przykrecilem concepta, (kiedys bardzo mi podchodzily) jednak orginalne z kompletu lepiej trzymaja stopy wiec ekspement okazal sie nie trafiony.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post07 maja 2008, 01:39

Faktycznie wyglad nie powala na kolana jak w przypadku "salonowek". A wyjatkowo skromna grafika wcale nie pasuje do Su2. I ten wyblakly zielony pasek, brrrrr....
Ile wazy gola deska, jaki rozmiar? Gdzie bedzie mozna potestowac takiego bambusa? Z checia porownam z moja salonowki.

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post07 maja 2008, 16:02

BraCuru pisze:....
Ile wazy gola deska, jaki rozmiar? Gdzie bedzie mozna potestowac takiego bambusa? Z checia porownam z moja salonowki.

deseczka ma 134 cm wazy 1969g, model ten docelowo ma byc wykonczony mniej skromnie , a nazywac sie chyba woodstock :) przetestowac mozna tam gdzie bede plywal i pewnienie tylko . w przyszlym tygodniu lecimy do elgouny a w quiwerze bede mial kilka niespodzianek do przetestowania dla chetnych oprocz topowych modeli su2 nowe best y, naisch'e i slingi

groszkin

Post11 maja 2008, 15:35

Dodam ze deska przeznaczona dla Jule Hosp www.julehosp.com

SU-2 Team Rider

Wydaje mi sie duzo osob jeszcze nie widzialo promocyjnego wideo, wiec tutaj jest:

http://youtube.com/watch?v=h_5FMmfJHwE

pozdrawiam

Wróć do „Recenzje & Opinie”