adalien pisze:piszcie co chcecie a ja i tak do końca swoich dni będe pływał na SU-2nie tylko dlatego że są dobre ale również dlatego że są nasze polskie i mazurskie
No ale nobile też jest polskie, z tym że nie mazurskie:D tzn że są złe?
adalien pisze:piszcie co chcecie a ja i tak do końca swoich dni będe pływał na SU-2nie tylko dlatego że są dobre ale również dlatego że są nasze polskie i mazurskie
BOSSurf pisze:Te deseczki są supero! No i nadodatek polskie!(made in ost.polen)A cena...-no coz pewnie ktos się przynich napocił...zresztą gentelmeni nie rozmawiają o kasie.Taka deska to jak inwestycja w nieruchomść,która zresztą zajebiście lata.jesli wierzyć słowom i zdjęciom Bracuru.
Cygański król pisze:
Co do inwestycji w nieruchomość... hmm... ciekawe porówniaine
Heh, znalazł się gudzowaty za 5 gr. gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, fakt faktem, ale to jest forum a nie salon na titanicu;
Ziomek. pisze:Cygański król pisze:
o tyleż ciakawe co trafne..
..jak kulą w płot
BraCuru pisze:Heh, znalazł się gudzowaty za 5 gr. gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, fakt faktem, ale to jest forum a nie salon na titanicu;
Tak dla przypomnienia - dobre i uzyteczne forum dyskusyjne to miejsce gdzie ludzie o roznym stopniu wiedzy dziela sie swoim doswiadczeniami. Twoje posty w tym watku o rzeczy, ktorej w zyciu nie widziales a tymbardziej ujezdzales, sprowadzaja "forum" do poziomu potancowki w lokalnej remizie strazackiej gdzie zaraz zaczniesz machac sztachetami, bo kogos stac na lepsza i drozsza deske. Zamiast wylewac swoje frustracjie i zazdroscic innym czyz nie lepiej zabrac sie za porzadne plywanie i np znalezc sponsora co by pomogl kupic lepsza deske (np drewniana Su-2). Przy okazji twoja wiedza wzroslaby do poziomu uzytecznego dla innych piszacych na tym forum. Bo teraz to piszesz: nie bedzie stac mnie bedzie na to w zyciu wiec to musi byc do dupy a goscie ktorych na to stac to "nadziane bambusy"...
![]()
![]()
BraCuru pisze:....
Ile wazy gola deska, jaki rozmiar? Gdzie bedzie mozna potestowac takiego bambusa? Z checia porownam z moja salonowki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości