Crazy Horse pisze:A ten c-shape, zapewne proto, zobaczymy. (sorry zapomnialem o 2 kropkach
Raczej kolejna firma krzak
Dobra, nie odzywam sie dalej w tym topicu

Crazy Horse pisze:A ten c-shape, zapewne proto, zobaczymy. (sorry zapomnialem o 2 kropkach
Pinio pisze:Heniek_ pisze:Wyglada tragicznie, nie jedne grafik lepiej w paincie ogarnie.
Właśnie grafika jest ok...ale to rzecz gustu..a o tym podobno siem nie dyskutuje
na C wcale nie ma grafiki
zgred pisze:
chłopaki w jastarni pływali przy 10 węzach na 5m2![]()
Crazy Horse pisze:Wyglada tragicznie, nie jedne grafik lepiej w paincie ogarnie.
Kształt tez z ...
A ten c-shape, zapewne proto, zobaczymy.
Crazy Horse pisze:Wiadomo, że czołowka, która rok w rok rózni się wielkościa sprzedaży, na co wpływa ma przed wszystkim wypromowanie na danym spocie / w danym kraju oraz mniej lub bardziej udane modele kajtów.
Crazy Horse pisze:Wyglada tragicznie, nie jedne grafik lepiej w paincie ogarnie.
Kształt tez z ...
A ten c-shape, zapewne proto, zobaczymy.
Biały pisze:Onzo, jeśli tak to traktowac. To ja też wyrazilem opinie na temat wave'u cH porównując do Lou... pff a co nie moge przeciez kazdy moze wyrazac swoja opinie...
Tylko nie o to chodzi cH stwierdził, że te kite'y to gówno po obejrzeniu 3 zdjec. I że kształt z dupy ... ( kurde nie wiedziałem ze jest szejperem i tak dobrze się na tym zna, jeśli tak to sory)
Troche mnie "uraził' agresywny koment, który nie jest poparty sensownymi argumentami.
Przcież moża wyrażać swoja opinie ale niech bedzie chodz troszke obiektywizmu. Bo nie wiem Koniu boisz się ,że Cabrinha straci klinetów
na rzecz Wainmana, czy o co chodzi![]()
Crazy Horse pisze:Raczej kolejna firma krzak
kowal pisze::? no cóż nie myslalem, że ten temat tak sie "rozwinie"
ale widać, że na forum tak juz musi byc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości