.. w zeszłym roku było grzmocenie

.pełna kiszka "tylko" 30/35kt

szed pisze:Ok. Decha zakupiona. Pierwsze wrazenia ze slizgow po wykladzinie
.. decha wydaje sie byc dosc miekka.. tzn. wyobrazalem sobie ze bedzie twardsza. Ale to obadam jutro na wodzie. Moze tak ma byc.
Jest calkiem leciutka jak na taki rozmiar. Ksztalty ma ekstra. Natomiast dupny minus za padsy i strapy. Jak na takie deski i w takich cenach to moglby sie producent juz nauczyc robic porzadne regulowane padsty. Podejrzewam, ze wiekszosc uzytkownikow wymienia je na inne. Pewnie ja tez tak zrobie. No ale dami im szanse.
bobek_h pisze:... nie słyszałem żeby jakoś dużo ludzi o tym pisało![]()
Ale słyszałem że LF są strasznie spoko padsy
szed pisze:bobek_h pisze:... nie słyszałem żeby jakoś dużo ludzi o tym pisało![]()
Ale słyszałem że LF są strasznie spoko padsy
To, ze nie pisza nie znaczy, ze tak nie robia. Ja widzialem sporo Nobilkow z innym osprzetem (chodzi mi o prywatne deski). Aaaa.. i nie tylko LF sa spoko padsy. Znam przynajmniej jeszcze dwie marki, ktore robia duuuzo, duzo lepsze padsy od Nobile.
Poza tym jak ktos od zawsze plywa na Nobile to moze poprostu nie znac komfortu plywania i uzytkowania padsow i strapow innych marek. Ale kto co lubi
bobek_h pisze:...DziękiAle chciałbyś pływać na tylu różnych daskach co ja
i jak dla mnie nobilowskie są mega spoko. Nie najlepsze ale i nie najgorsze. Takie że ich nie wymieniam
bobek_h pisze:DziękiAle chciałbyś pływać na tylu różnych daskach co ja
i jak dla mnie nobilowskie są mega spoko.
Maslak pisze:Adas i jak Ci sie deseczka spisuje,bo chce kupic jakas slabowiatrowke i tak mysle ze ta bedzie oki!!!?????????
szed pisze:Kto nie wierzy mam zdjecia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 5 gości