patron pisze:chodzi po prostu o to ze thorn jest mega twardym killerem kolan i jeśli go nie potrzebujesz...
...to go nie potrzebujesz:P
no kolana wole oszczędzać. od wielu lat motocross jest grany wiecz już swoje przeszły. czyli thorn odpada
patron pisze:chodzi po prostu o to ze thorn jest mega twardym killerem kolan i jeśli go nie potrzebujesz...
kowalm pisze:patron pisze:chodzi po prostu o to ze thorn jest mega twardym killerem kolan i jeśli go nie potrzebujesz...
dokładnie... a dodatkowo SOL nawet nie wygląda jakby miał dobrze działać![]()
nowsze pomijam, bo z wątku wynika, że nie chcesz za dużo wydawać.
ciężko jest tak doradzić, bo każdemu po prostu co innego leży...
ale skoro chcesz usłyszeć SUBIEKTYWNE zdania, to wg mnie przy tej T5 mógłbyś zostać
nold pisze:Kodi podaj adres.
trabant pisze:Takoon to klasyka. Nie robią desek lepszych droższych i tańszych gorszych. Wszystko na najwyższym poziomie. U nas trochę mało popularne ze względu na wysoką cenę. Jak masz ofertę poniżej 2 tysiące to bierz śmiało. Ten model jest mega wypasiony i z pewnością spełni twoje oczekiwania. Na złej desce można stracić ochotę do sportu a na tym takonnie będziesz śmigał kilka sezonów i o kolana to się nie martw.
Blajsero pisze:Może Skywalker jakiś? Produkt POLSKI. Sam mam dimitri pro i jestem zadowolony, aczkolwiek nie mam żadnego porównania
trabant pisze:Takoon i Nobile to najlepsze deski,
ale nie jestem zwolennikiem kupowania używanych desek tych firm z opisem stan bardzo dobry, bo na tych deskach się pływa aż do zajeżdżenia.
Tylko lanserzy je wymieniają ze względu na nową grafikę a cała reszta to szajs i nie ma co kupować dorżniętej dechy.
Lepiej dołożyć pare stówek i mieć extra sprzęt, który posłuży kilka sezonów niż kupować cerowane latawce (oczywiście gdy się już potrafi pływać).
Rozmiar deski ma znaczenie dla bardzo początkującego i dla experta a cała reszta pływa doskonale na 135-145 bez większej różnicy.
Najlepiej jest potestować ale na to trzeba poczekać do maja a i ceny wtedy będa odpowiednio wyższe.
Teraz możesz liczyć tylko na naszą opinię.
Każdy będzie zachwalał swój sprzęt nawet Thorna sol,
tylko że w tym sporcie dobre są tylko drogie marki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości