PusieK pisze:.. jak się robi hp'eki w zenici ..
pozdrawiam backrollowców i moczywody

nie mamy sobie zbyt wiele do powiedzenia z tego co widzę

POZDRAWIAM

PusieK pisze:.. jak się robi hp'eki w zenici ..
Ziomek. pisze: zapraszam na wodę - tam wszyscy widzą lepiej niż na forum![]()
paralizator pisze: Ja osobiście pływam na starym LF Recoil z 2008 i jestem mega zadowolony. :
don Komorro pisze:ktos zapomniał o podpięciu lisza
Smokie pisze:Ja bym nie polecil zadnej innej bo na kazdej innej na ktorej plywalem bylo gorzej..
przemass pisze:Z pierwszą częścią się zgodzę, natomiast mniejszą deskę dużo łatwiej zaciąć, nie wiem więc CO ma lądowanie do poweru skoku...
przemass pisze:Ziomek. pisze: zapraszam na wodę - tam wszyscy widzą lepiej niż na forum![]()
Byłem byłem, znudziło mi się oglądanie bj non stop, ...
PusieK pisze:a wracając do tematu, jest wiele desek o podobnej charakterystyce co NHP jednak jest jedna rzecz co przemawia za NHP, a mianowicie wytrzymałość na różne uderzenia i takie tam.. deski nobile są pancerne, czego nie można powiedzieć np o Balancach oraz SU-2..
Ziomek. pisze:..spieszę więc z wytłumaczeniem: nie trzeba doktoratu z fizyki, by zrozumieć, iż mniejsza deska wymusza większy power lądowania,
bo nie przytrzyma ridera jak "pomost" - TO wiedzą, nawet Ci, którzy uczą się skakać przez zenit dopiero
..ale nie dziwię się, że możesz tego "nie rozumieć"![]()
Ziomek. pisze:pozdrawiam backrollowców i moczywody![]()
nie mamy sobie zbyt wiele do powiedzenia z tego co widzę![]()
POZDRAWIAM
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości