ja wole blondynki
ja tez

.
W pewnym sensie sam sie mieszam bo pomijajac teraz kwestie finansowe jak skompletowac quiwer dla sredniej wagi (75-90) 9,7 ,5 to podstawowe kitey bez ktorych dla mnie nie ma dobrego latania i co teraz kupowac 17
Rolnik kuchnia

przecież od początku piszę że każdy musi dobrać latawiec do tego czego go potrzebuję

czytam czytam - to czysto teoretyczne dywagacje .Czyli jak jedziesz na boaviste zabierasz quiwerek pelny rabitow reo albo drifterow albo nie wiem co do wave z rrd a jak siedzisz nad zatoka i chcesz pooldskulowac masz pod reka drugi quiwerek z kiteami do freeride z mega winda no ale jak tu sie nie powypinac przed kolezankami to jeszcze ze dwa latawce na srednie waruny do freestyle .Do tego quiverek desek 130,140,skima,surfa i racea i jest dobrany sprzet do tego co potrzebuje

Dla mnie w lw chodzi o zapelnienie dziury przy slabej termice miedzy flautom a wiatrem na 9m . Czyli kitea komfortowego do 16kt na ktorym dasz rady wrócić bez stresu jak dmuchnie 20kt do tego ktory nie bedzie jak woz z weglem bo trudno mowic o szybkosci latawca powyzej 12mkw (wyjatkiem byl zeszloroczny notus) . Ja zawsze jestem ciekawy takiej 17 bo kto wie