Za sucharami nie przepadam. Prędzej czy później woda i tak wleci, chyba że się tylko prawo- lewo pływa.

szlagus pisze:Xcel Infinity nie polecam- po nasiąknięciu wodą tej wewnętrznej warstwy (bamboo charcoal fibers) docieplającej pianka zaczyna ważyć tonę do tego neopren bardzo miękki ( za bardzo jak na mój gust przez co słabo opina sylwetkę), cała pianka się rozlewa. Do tego obowiązkowe balony w nadgarstkach i kostkach ale te jak ktoś ma paski do związywania można łatwo wyeliminować.
Mam Oneila inny model i róznica w jakości neoprenu, wadze pianki po zmoczeniu, trzymaniu ciepła oraz generalnie odczuciu spasowania po założeniu jest miażdżąca.
Od razu napiszę , że jest to moją osobista opinia jako usera obu marek.
andrzejwodejszo pisze:Wiem, że to nie nowość - dlatego napisałem, że od dwóch lat jestem posiadaczem psycho 2 zen zip... Gdzie jak gdzie, ale w O'Neilu klejone szwy w połączeniu z odpowiednim neoprenem tworzą praktycznie suchą piankę ( półsuchą ? ) Nie wiem czy inne marki mimo klejonych szwów mogą pochwalić się taką szczelnością.
Smokie pisze:
Andrzej w dzisiejszych czasach tylko letnie pianki i najniższe modele nie mają szczelnych szwówSzczególnie w piankach wiodących firm na rynku takich jak Rip Curl czy Xcel
Famay pisze:wieloryb pisze:Powiem szczerze ,że nie miałem do czynienia z piankami RRD ,ale skoro produkuje je RIP CURL to pozytywna informacja.
Kto diluje RIP CURL w Polandii ?
Rip Curl Polska
Pinio pisze:A ja ze swojej strony dodam, że pianki RRD robione są przez Rip Curl i choć u nas
pianki RRD dopiero wchodzą to warto zwrócić na nie uwagę![]()
![]()
Bo są naprawdę okZośka, Pont /nie trzeba ich przedstawiać/ i jeszcze kilka osób ich używa
i ............................................
.................. jest Elegancko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość