dobry jestes maskidecha nie odkształca się między strapami pływając po kartoflisku. Dzięki zastosowanym w laminacie kierunkowym tkaninom z włóknami skrośnymi zminimalizowany został efekt "śmigła" decha ma ten sam kształt w płaszczyźnie, na plaży i na halsie
rolnik pisze:dobry jestes maskidecha nie odkształca się między strapami pływając po kartoflisku. Dzięki zastosowanym w laminacie kierunkowym tkaninom z włóknami skrośnymi zminimalizowany został efekt "śmigła" decha ma ten sam kształt w płaszczyźnie, na plaży i na halsie
zygi pisze:"zupełnie nowe konstrukcje, nowe tkaniny, nowe żywice w laminacie, krawędzie z nowego materiału które podobno mają poprawić reakcje dno/pokład, nowe wykończenie"
co to znaczy nowe żywice-jakie????? na czym poolega nowa konstrukcja???
Czy ktoś moze coś na ten temat napisac?
GURU 10.5 pisze:jak dla mnie ,wystarczająco fachowo![]()
, ale i tak najbardziej podoba mi sie fragment o ...żywicy
no ,że *ma ładny zapach i kolor
![]()
.
..jak sie spotkamy kiedyś na Zatoce , to jestem pierwszy w kolejce do przetestowania [szczególnie interesuje mnie jak sie zmienily i w którym kierunku poszły deski serii "no carbon"]
maski pisze:jeszcze nie wiem gdzie się rozbijemy bo do 6 faja w zeszłym roku mocno nas zniechęcił swoim zachowaniem,
GURU 10.5 pisze:
PS: wiem ze to niszowa sprawa i w Polsce niewielki rynek pewnie na to , ale czy *szalony Karaś nie przewiduje w swoim "szaleństwie"skimsurfa[skim z footstrapami] i finami] na 2007?
maski pisze:
sa takie plany, może nie dokładnie na skima, ale wspominał o deseczce na fale
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości