Quivery,Golfbagi ,Torby i inne ....

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post30 wrz 2008, 22:37

kinjar pisze:
sander pisze:Golf bag Prolimita...polecam więc wziąźć quiver dłuższy ok 5cm niz deska.

W zwiazku z tym zakładam, że do deski 133cm najbardziej odpowiedni bedzie quiver 140:
http://surfmix.com/index.php?mod=detail&id=2185
Czy oprócz jednej deski zmieszczę do niego dwa latawce i trochę osprzetu?

Wszedłem teraz na ten link i wychodzi na to że wprowadziłem w bład, ja miałem starszy model 130 (z wyglądu różniący sie chyba tylko grafiką) i miał on 130cm długość i ok 40cm szerokości, teraz widze że aktualna rozmiarówka jest inna. Sorry za zamieszanie :oops: .

Awatar użytkownika
lucas

Post01 paź 2008, 10:16

kinjar pisze:
sander pisze:Golf bag Prolimita...polecam więc wziąźć quiver dłuższy ok 5cm niz deska.

W zwiazku z tym zakładam, że do deski 133cm najbardziej odpowiedni bedzie quiver 140:
http://surfmix.com/index.php?mod=detail&id=2185
Czy oprócz jednej deski zmieszczę do niego dwa latawce i trochę osprzetu?

Ja mam deskę SU2 135cm quiver 140cm i elegancko pasują, zostaje trochę miejsca na zabezpieczenie deski jakimiś ręcznikami.
Co do odpinanych kółeczek to nie wiem nie próbowałem.

Myślę że deska + 2 latawce + osprzęt + ciuszki spokojnie wejdą.

Pozdro
Luq

Awatar użytkownika
bartesso
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post04 mar 2009, 11:07

przed chwilą kurier przywiózł mi qivera naish golfbag2008, solidne wykonanie, zmieściłem jedną deskę dwa latawce trapez bolka buty itd. jestem zadowolony. co do wykonania to jeszcze raz - solidne

Wróć do „Recenzje & Opinie”