Wystarczy je założyć na krzyż, ja tak robie i jest gitrazor pisze:niestety szelki to mi się zsuwały z ramion (trzeba by tu je czymś połączyć),
a suchara niestety trapez do góry podciąga.

Wystarczy je założyć na krzyż, ja tak robie i jest gitrazor pisze:niestety szelki to mi się zsuwały z ramion (trzeba by tu je czymś połączyć),
a suchara niestety trapez do góry podciąga.
Jurgen pisze:...Pływałem bez rękawic kaptura i butów wiec bez dodatkowych uszczelniaczy....
waldir pisze:Chyba macie źle dobrane rozmiary. Pływałem już kilka razy w moim sucharku i wychodzę spocony ale nie mokry
Jurgen pisze:waldir pisze:Chyba macie źle dobrane rozmiary. Pływałem już kilka razy w moim sucharku i wychodzę spocony ale nie mokry
Moim zdaniem jest idealnie. Guma dociska do kończyn bardzo mocno. Może po prostu za dużo się wywalamAlbo za mało jem
Jurgen pisze:Moim zdaniem jest idealnie. Guma dociska do kończyn bardzo mocno. Może po prostu za dużo się wywalamAlbo za mało jem
Jurgen pisze:waldir pisze:Chyba macie źle dobrane rozmiary. Pływałem już kilka razy w moim sucharku i wychodzę spocony ale nie mokry
Moim zdaniem jest idealnie. Guma dociska do kończyn bardzo mocno. Może po prostu za dużo się wywalamAlbo za mało jem
kowalm pisze:albo za dużo się pocisz...
SWIRUS pisze:Albo pod rękawy lub nogawki (pod gumy, gilzy, manszety - jak kto woli ) wchodzi materiał od spodni czy bluzy - wtedy przesiąka powoli i z czasem zbiera się woda.
Wystarczy wszystko dobrze podciągnąć i git.
waldir pisze:Może za słabo zapinasz rzepce na rękawacz i nogawkach...
gregot pisze:Ale czy splywa woda jak po kaczce?
Czy jednak jak wyjde z wody bedzie mokry (bo kaczka nie jest) i moge do auta wsiasc w nim?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości