Witajcie,
Postanowiłem odświeżyć wątek o tej bardzo ciekawej polskiej produkcji - w związku z tym że jeżdżąc po świecie i pływając na nich, spotykamy się z bardzo dużym zainteresowaniem testujących. Widać je też coraz częściej na różnych ciekawych plażach jak również mniej typowych miejscach

Piszcie swoje opinie, pytania, wątpliwości na temat tych desek.

Deski pod kite 77 Project charakteryzowały się :
- cienką krawędzią, uniwersalnym szejpem, dość szerokimi tipami i zwiększonym rockerem
- zaawansowaną technologią produkcji ( fabryka z Bielska - mówi sama za siebie

)
- freestyle czuciem na wodzie - komfortowo agresywne deski, tak bym to określił.
Jeśli chodzi o kite na przełomie sezonów 2011/2012 sprawa była prosta - 2 modele - Black & White. Oba w rozmiarach 130-133-136. Oba dedykowane pod freestyle.
Black - trochę twardsza moim zdaniem deska z większym popem, bardzo sprężysta, super na flat.
White - jest trochę miększą, bardziej wybaczającą dechą, wciąż o typowo freestajlowym charakterze. Lepszy wybór na chop i dla riderów ciut bardziej oszczędzających kolana
Deski bardzo przypominają pierwsze 666 ( wielu na pewno pamięta zasłużony sukces sześć-szóstek

) - mają jednak zwiększony rocker, dlatego przy wyborze poleciłbym brać deskę o rozmiar większą niż zwykle - czyli np: zamiast 133 - 136. Osobiście pływam na 136 i męczę chłopaków o jeszcze większy rozmiar

, wiem że coś tam kombinują

We wrześniu 2011 podpisaliśmy kontrakt sponsorski z 77, pływa też na niej Kasia - będzie na niej startować w PP 2012. Jako MoloSurf.com jesteśmy oficjalnym partnerem, wystarczy do nas zadzwonić ( a najlepiej napisać ) w sprawie desek -
przemek@molosurf.com 
Deski czekają również u nas w bazie do testów - zazwyczaj mamy oba modele w różnych sajzach, do tego można jeszcze przetestować moją wake'ówkę.
Czekamy z niecierpliwością na niespodzianki 2012

w tej chwili jesteśmy jeszcze do wiosny w Wietnamie, więc może już w kwietniu jakaś bliższa relacja z PL

RIDE PROUDLY